FCM Dunărea, 0-2 la CSM Ploieşti

FCM Dunărea, 0-2 la CSM Ploieşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Disputat la concurenţă cu manifestările prilejuite de „Serbările oraşului”, meciul de fotbal dintre CSM Ploieşti şi FCM Dunărea Galaţi (din Liga a II-a) nu s-a bucurat de o asistenţă deosebită.

Confruntarea de pe Stadionul „Astra” prezenta interes deosebit în special pentru gazde – aflate în cursa pentru promovare. A fost un joc bun, cu suficiente oportunităţi la ambele părţi. Gălăţenii nu s-au cantonat în apărare: au construit destule faze în terenul advers, însă au greşit la finalizare. Nu-i suficient să duci mingea spre poarta adversarului – aşa cum au făcut V. Munteanu, Bica sau Enache – ci este nevoie să o introduci şi în aţe!

De partea cealaltă, CSM-ul a accelerat atunci când a fost nevoie, asigurându-şi un avantaj destul de liniştitor. Din păcate, la acest lucru a contribuit şi defensiva noastră - Marin şi Dima, în prima repriză, Em. Cristian şi Velescu în cea de-a doua!

Prima parte a reprizei a doua avantajul teritorial a fost net de partea noastră. N-am reuşit însă să finalizăm, în schimb am primit al doilea gol, pe o apreciere greşită a traiectoriei mingii de către Emil Cristian. La 2-0 meciul era jucat!

O notă bună pentru Mindileac, care la 1-0 a apărat un penalti executat de Păun. Cele două goluri au fost înscrise de Ciobanu (min. 8 şi 62).

La gălăţeni nu a putut juca Daniel Popescu. De asemenea, suporterii Dunării aşteaptă o ieşire la rampă a lui Neta – care nu a reuşit încă să marcheze, deşi este atacant de meserie!

FCM Dunărea are o situaţie favorabilă în clasament – locul 9, cu 35 de puncte – iar până la finele sezonului mai are de jucat cu Dinamo II (acasă) şi Ştiinţa Bacău (deplasare).

La Ploieşti s-a jucat în formula: Mindileac – Cristescu, Marin (Em. Cristian), Dima, Mario Silva – Bica, Cioinac, Cristea, V. Munteanu (State) – Neta (Velescu), Enache.

Citit 698 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.