Costel Dimofte este noul director al CSM Dunărea

Costel Dimofte este noul director al CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De câteva zile Clubul Sportiv Municipal Dunărea are o nouă conducere. Director a fost numit – în urma examenului susţinut la Ministerul Tineretului şi Sportului – profesorul Costel Dimofte.

CSM Dunărea este cea mai reprezentativă unitate sportivă din judeţul nostru şi printre cele mai recunoscute din ţară. Sute de sportivi legitimaţi aici sunt practicanţi a zece discipline: hochei, patinaj artistic şi de viteză, tenis, box, lupte, haltere, atletism, taekwondo şi caiac-kanoe. Este un club cu un colectiv bine închegat, cu tehnicieni profesionişti care ştiu cel mai bine cum trebuie să-şi instruiască elevii.

Noul director şi-a fixat deja obiectivele imediate şi perspectivă: promovarea a cât mai mulţi sportivi la loturile naţionale, amenajarea bazelor sportive la parametrii de pregătire şi competiţii, obţinerea de performanţe sportive care să plaseze clubul în grupul celor fruntaşe la nivel naţional.

COSTEL DIMOFTE este o figură binecunoscută în lumea sportului gălăţean şi naţional. Are 53 de ani, este gălăţean get-beget şi se află de când se ştie în preajma fenomenului sportiv.

A practicat halterele la Clubul Dunărea (în perioada 1970 – 1976), sub îndrumarea apreciaţilor (şi regretaţilor) antrenori Pavel şi Gicu Gospodinov.

La încheierea activităţii competiţionale s-a dedicat meseriei de antrenor la clubul care l-a lansat, iar în prezent este şi şeful catedrei de haltere a Liceului Sportiv. A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Galaţi şi este master în educaţie fizică din 2006.

Este deţinător a numeroase medalii la competiţiile naţionale şi posedă livretul de maestru al sportului. Este arbitru internaţional şi vicepreşedinte a FR Haltere.

Provine dintr-o familie de sportivi – fratele său, Petrică, a fost component al loturilor naţionale şi al lotului olimpic, şi deţine un titlu de campion mondial la kaiac-canoe.

Citit 1665 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.