BASCHET/ Phoenix ”U” a mai perfectat un TRANSFER

BASCHET/ Phoenix ”U” a mai perfectat un TRANSFER
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia gălăţeană Phoenix ”U”, care a terminat pe primul loc în Grupa A a eşalonului secund, îşi fortifică lotul de jucători în vederea atingerii obiectivului propus pentru acest sezon competiţional, cel de a promova în Liga Naţională.

După transferul de acum două săptămâni al americanului Bryan Harrison, clubul Phoenix ”U” a mai reuşit o achiziţie, cea a lui Alexandru Aurel Chiriac de la CSU Cuadripol Braşov, unde a jucat în ultimii cinci ani. 

Chiriac evoluează pe postul de fundaş, are 19 ani, 198 cm înălţime şi a realizat o medie de 16,7 puncte, 8,3 recuperări şi o eficienţă de 18,2 unităţi per meci. Noul jucător al echipei gălăţene se va alătura, astăzi, noilor săi colegi de club la antrenamente. 

Pentru echipa gălăţeană urmează faza semifinală a campionatului, care va începe în acest weekend, cu un meci în deplasare, cu Politehnica Iaşi (15 februarie), celelalte partide din tur având următorul program: cu Rapid (acasă, 22 februarie), cu Ştiinţa Bucureşti (deplasare, 1 martie), cu Dinamo (acasă, 8 martie) şi cu VSKC Miercurea Ciuc (deplasare,15 martie). Returul va avea loc începând cu 29 martie. După încheierea turneului semifinal (tur-retur), primele patru echipe se vor califica în turneul final, de unde doar primele două clasate vor accede în Liga Naţională.


CITEŞTE ŞI: Un nou transfer american la Phoenix „U”

Citit 798 ori Ultima modificare Luni, 09 Februarie 2015 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.