Final de meci uluitor făcut de hocheiștii de la Dunărea, care conduc cu 2-0 campioana în semifinală

Final de meci uluitor făcut de hocheiștii de la Dunărea, care conduc cu 2-0 campioana în semifinală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Echipa de hochei CSM Dunărea Galaţi a reuşit un nou rezultat senzaţional în semifinala Ligii Naţionale, în faţa deţinătoarei titlului de campioană şi semifinalistă în Liga Mol, Corona Braşov.

După ce sâmbătă câştigaseră, la Galaţi, primul meci al semifinalei, scor 4-1, cei de la Dunărea au reuşit şi duminică seară să facă senzaţie: victorie cu 4-3 şi conduc cu 2-0 la general.

Partida de duminică a început prost pentru Dunărea, cu gol primit în secunda 40, Corona distanţându-se la 2-0 după numai 5 minute, scor cu care s-a intrat la prima pauză. În repriza a doua, Dunărea a profitat de o superioritate numerică şi a marcat prin Ede Mihaly, dar replica campioanei a fost imediată, cu gol de 3-1.

Superioritatea echipei din Braşov a fost evidentă timp de 55 de minute, cei de la Dunărea având meritul de a ţine scorul strâns pentru un eventual moment favorabil, care a venit cu 4 minute înainte de final. O dublă superioritate numerică a fost concretizată în gol de Donika, iar peste 50 de secunde, cu un singur jucător mai mult ca adversarul pe gheaţă, Dunărea a reuşit o incredibilă egalare, prin Szabolcs Szocs. În ultimele trei minute, impulsionaţi şi de public, cei de la Dunărea au atacat entuziasmant în căutarea golului victorie, dar s-a terminat 3-3. S-a intrat în repriza suplimentară de departajare, unde puterea de luptă a echipei gălăţene a fost recompensată cu golul marcat de Nimenko.

Astfel, Dunărea mai are nevoie de o singură victorie pentru o surpriză uriaşă, calificare în finală în detrimentul campioanei.

Semifinala, care se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, va continua la Braşov. Al treilea joc este programat marţi, iar în cazul în care nu va câştiga echipa gălăţeană, va urma miercuri a patra partidă. Dacă se va restabili egalitatea la scorul general, meciul decisiv va avea loc la Galaţi, sâmbătă, 14 martie.

Citit 1790 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.