Dansatorii gălăţeni, primul loc la Openul Japoniei
Foto: Raul Fariboga şi Loredana Buţea

Dansatorii gălăţeni, primul loc la Openul Japoniei
Raul Fariboga şi Loredana Buţea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Raul Faliboga şi Loredana Buţea, dansatori ai clubului Fantezia, şi-au trecut în palmares o nouă mare performanţă, de data aceasta pe tărâm nipon. Proaspeţi campioni naţionali, Raul şi Loredana au fost prezenţi weekendul trecut la Openul Japoniei, unde au câştigat primul loc la Tineret (16-18 ani), secţiunea Standard. Pentru cei doi sportivi de la Fantezia această clasare este cea mai mare performanţă a lor la competiţia de la Tokyo, unde au concurat pentru a treia oară. Anul trecut, perechea gălăţeană a câştigat locul al doilea la Openul Italiei de la Milano.

În perioada următoare, Raul Faliboga şi Loredana Buţea vor avea un program foarte încărcat. Pe 14-15 martie, vor face deplasarea la Pieve Di Cento (Italia), unde vor participa la trofeul "V. Colombo", iar o săptămână mai târziu vor merge la Brno, în Cehia. Apoi, în perioada 28-29 martie, vor concura la Bucureşti, la competiţia internaţională DanceMasters.

Preşedintele clubului Fantezia, Marian Adam s-a declarat mulţumit de prestaţia celor doi dansatori, mai ales că Openul Japoniei este o etapă pregătitoarea pentru marile competiţii ale anului. „În perspectiva participării la Campionatele Europene şi Mondiale de dans sportiv pentru tineret, Raul şi Loredana şi-au făcut pe deplin datoria şi ne dau mari speranţe pentru competiţiile majore amintite”, a declarat Marian Adam. 


 

Citit 1046 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.