UPDATE: Hocheiştii de la Dunărea sunt aproape de o performanţă istorică

UPDATE: Hocheiştii de la Dunărea sunt aproape de o performanţă istorică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Corona Braşov s-a impus în a treia partidă a semifinalei cu scorul de 6-1. Dunărea a avut o replică la înălţime doar în prima prima repriză, încheiată cu scorul de 2-1 pentru gazde. Corona a deschis scorul după un cadou făcut de defensiva gălăţeană, iar Dunărea a replicat după mai puţin de trei minute, egalând prin Donika. La scorul de 1-1, Dunărea a avut o uriaşă ocazie de a trece în avantaj, bara salvându-l pe portarul Coronei. În repriza secundă, chiar dacă portarul echipei gălăţene, Otto Onodi, a avut o evoluţie senzaţională, gazdele au reuşit să se desprindă decisiv, scorul la ultima pauză fiind de 5-1. Meciul patru al semifinalei se dispută miercuri, de la ora 18.30 (televizare Digisport 3).


* Echipa gălăţeană conduce campioana cu 2-0 la general şi a devenit favorită la calificarea în finala Ligii Naţionale * Meciul trei al semifinalei se joacă marţi, 10 martie, la Braşov, şi este televizat de Digisport 3


Echipa de hochei CSM Dunărea Galaţi a reuşit să înceapă senzaţional semifinala Ligii Naţionale, câştigând primele două meciuri, pe teren propriu, în faţa deţinătoarei titlului de campioană şi semifinalistă în Liga Mol, Corona Braşov. Astfel, echipa gălăţeană conduce cu 2-0 la general şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a produce o surpriză de proporţii şi o performanţă fără precedent în istoria clubului: calificarea în finală 

După ce sâmbătă câştigaseră primul meci al semifinalei, scor 4-1, cei de la Dunărea au reuşit şi duminică seară să facă senzaţie: victorie cu 4-3.

Semifinala, care se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, va continua la Braşov. Al treilea joc este programat marţi, iar în cazul în care nu va câştiga echipa gălăţeană, va urma miercuri a patra partidă, de la aceeaşi oră. Dacă se va restabili egalitatea la scorul general, meciul decisiv va avea loc la Galaţi, sâmbătă, 14 martie.

Portarul Otto Onodi, cu o evoluţie senzaţională în ambele meciuri, a spus că-şi doreşte ca următorul meci la Galaţi să fie cu trofeul de campioană pe masă, nu decisivul din semifinală. 

„Am fost o echipă unită, toată lumea a luptat şi a crezut în șansa noastră. Am reușit să câștigăm de două ori, ne mai trebuie o victorie la Brașov. Acolo va fi și mai greu, sperăm să câștigăm unul din meciuri şi apoi să jucăm cu trofeul pe masă la Galați. Vom lupta mai tare decât astăzi să fim în finala mare”, a declarat Onodi, după partida de duminică.

Ambele partide de la Braşov vor începe la ora 18,30 şi sunt programate să fie televizate în direct de Digisport 3.


Citit 1302 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.