INCREDIBIL! All Star Game 2015, fără CEA MAI BUNĂ jucătoare a campionatului

INCREDIBIL! All Star Game 2015, fără CEA MAI BUNĂ jucătoare a campionatului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chelsey Lee va fi marea absentă de la evenimentul anului din baschetul feminin, All Star Game ce se va desfăşura duminică, la Sf. Gheorghe. Americanca Lee nu apare pe lista celor 12 jucătoare selecţionate în urma votului pentru stabilirea componenţei celor două echipe, Nord şi Sud, deşi jucătoarea de la Phoenix „U”, Lee este una dintre primele trei jucătoare ale campionatului, conform datele statistice: locul doi în ierarhia marcatoarelor cu 488 puncte, locul doi la recuperări (314 recuperări) şi locul locul trei la indicele de eficienţă (624 puncte).

Lee a realizat nu mai puţin de 19 „double-double”, termen care presupune numere din două cifre în două din coloanele de statistică (cel puţin 10 puncte, 10 recuperări sau 10 pase decisive). De altfel, a fost desemnată de Federaţia Română de baschet ca „jucătoarea etapei” de mai multe ori.

Lee a fost foarte dezamăgită de această situaţie, însă a refuzat să facă comentarii publice.

Ponderea votului pentru All Star Game a fost: 30% vot public, 30% vot mass-media si 40% vot Colegiului Central al Antrenorilor (CCA).

Florin Nini, managerul Clubului Phoenix, consideră că pivotul echipei gălăţene ar fi meritat din plin să fie prezentă la All Star Game. „Nu sunt foarte mulţumit, cred că meritau chiar mai multe jucătoare de la noi să facă parte din echipa Sudului. Chelsey Lee, care a fost de multe ori MVP-ul etapei, aleasă de două ori «jucătoarea lunii» de cei de la Eurobasket, şi-ar fi meritat poziţia acolo. Nu asta este important, ele au aprecierea şi respectul nostru pentru ceea ce au făcut pentru echipă şi-au demostrat valoarea şi cu siguranţă o vor mai face în meciurile oficiale”, a declarat Florin Nini, managerul gălăţean.  

Din cele 12 baschetbaliste nominalizate din partea Phoenix, doar coordonatoarea de joc Gabriela Cursaru a fost selecţionată în echipa Sudului, unde se află alături de cinci jucătoare de la Sepsi Sf. Gheorghe, trei de la CSM Târgovişte, două de la CSU Olimpia Braşov şi o jucătoare de la CSBT Alexandria.


Chelsey Lee, o baschetbalistă de ZECE!

Domnişoara "double-double" de la Phoenix a început BASCHETUL jucând cu băieţii

Baschetbalista Chelsey Lee, a doua în topurile campionatului

Citit 1135 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 21:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.