Metalosport, egalitate cu Popeşti Leordeni în campionatul Ligii a III-a
Foto: Silviu Moise, marcatorul golului FC Metalosport

Metalosport, egalitate cu Popeşti Leordeni în campionatul Ligii a III-a
Silviu Moise, marcatorul golului FC Metalosport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În etapa a doua a returului Ligii a III-a, Metalosport a primit replica Gloriei Popeşti Leordeni. După succesul din etapa precedentă (2-0 la Mangalia), „metalurgiştii” au încheiat nedecis de această dată: 1-1 (0-1). Ilfovenii au deschis scorul în min. 12, profitând de o inexactitate a defensivei, gazdele ripostând imediat, prin Teleagă, însă „capul” acestuia a trecut pe alături. Până la pauză, Metalosport a mai avut câteva oportunităţi ofensive, prin Dumitru şi Adăscăliţei, însă, în general, atacul nu a excelat prin inspiraţie în faţa porţii adverse.

Mitanul al doilea a fost clar dominat de gălăţeni, fără ca aceştia să găsească drumul spre gol. Egalarea s-a produs abia în min. 83, când, în urma unui henţ în suprafaţa de pedeapsă, Moise a transformat precis penaltiul acordat. Până la gol, acelaşi Moise şutase în bară. În ultimele minute, Metalosport a mai înscris o dată, golul fiind anulat pentru un ofsaid discutabil.

Formaţia aliniată: Vasiliu - Stancu, Sandu (căpitanul echipei), Teleagă, Toma - Asanache, Tudose, Adăscăliţei, Ionuţ Constantinescu - Dumitru, Moise. În min. 45 au intrat Răgălie şi Dajbog, iar 20 de minute mai târziu antrenorul Mihai Ciobanu i-a trimis în teren pe Gohoreanu şi Mihu.

În runda următoare, Metalosport va juca la Juventus Bucureşti, o pretendentă la şefia Seriei a II-a.

Sporting Lieşti a avut etapă liberă, iar în runda viitoare va juca pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe.


 

Citit 1014 ori Ultima modificare Duminică, 15 Martie 2015 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.