ATLETISM DIN ALTRUISM/ Zeci de gălăţeni au alergat într-un cros umanitar dedicat unui băieţel suferind (FOTO)

ATLETISM DIN ALTRUISM/ Zeci de gălăţeni au alergat într-un cros umanitar dedicat unui băieţel suferind (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul gălăţean de atleţi amatori „Să alergăm pe Faleză” şi Cristi Onofrei au fost iniţiatorii crosului caritabil „Primăvara în pas alergător, pentru Filip”, desfăşurat sâmbătă, în Grădina Publică. Vremea frumoasă, voia bună şi dorinţa de a face bine a adunat la start zeci de persoane, care au alergat pentru Filip, un băieţel de doar patru ani, care a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, o boală ce îl împiedică să stea în picioare sau să meargă. „A fost ceva plăcut, suntem mulţumiţi să vedem câţi oameni ne sprijină, nu contează cu cât, şi să îi vedem că sunt alături de Filip”, a declarat emoţionată Cristina Dorobăţ, mama lui Filip.

„Pentru mine aceasta a fost prima participare la un eveniment de acest gen, dar nu şi prima la o acţiune de susţinere a lui Filip. M-am simţit provocată, am alergat o tură în plus faţă de cât mi-am propus şi cinci în minus faţă de cât au alergat alţii, dar pentru mine a fost o satisfacţie să ştiu că pot face fericit un copil”, a declarat Mirela Stanciu, 42 de ani, una dintre participante.

„A fost încă un eveniment reuşit, cu o vreme numai bună de alergare,  un moment plăcut şi relaxant. Ne bucurăm că am reuşit din nou să sprijinim un caz social, un copil care se află în perioada de recuperare şi căruia să îi putem oferi un zâmbet”, a declarat Cristi Onofrei, iniţiatorul acţiunii.

Cei care vor să îl ajute în continuare pe Filip o pot face donând sau direcţionând „2 la sută din impozit” în contul bancar RO43 RNCB 0323 1342 6222 0001.


 

Citit 1630 ori Ultima modificare Duminică, 15 Martie 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.