Oţelul, atac zero în meciul pentru locul 10!

Oţelul, atac zero în meciul pentru locul 10!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Care bolnav, care suspendat, care cu piciorul în ghips – aşa se prezintă compartimentul ofensiv al formaţiei gălăţene înaintea ultimei partide din 2008-2009 * Singura variantă rămasă la dispoziţia lui Petre Grigoraş este căpitanul Gabi Paraschiv (la Oţelul a mai prestat ca închizător, mijlocaş ofensiv sau pe cele două laturi ale terenului) *

Ce-au păţit vârfurile lui Grigoraş?

- Petrică Dragoş – prea crud, n-a debutat în Liga I

- Robert Elek – în dizgraţia antrenorului Grigoraş

- Adrian Hurdubei – bolnav de hepatită

- Tadas Labukas – abandonat la echipa-satelit, joacă rar şi acolo

- Marius Pena – are piciorul în ghips

- Marian Tănasă – suspendat din cauza cartonaşelor galbene

N-au pile la Dumnezeu

Înaintea partidei cu FC Argeş, trupa „oţelară” a fost la biserică unde s-a rugat, a făcut un bine pentru copii şi a crescut în ochii credincioşilor de rând. De blesteme se pare însă că n-a scăpat, problemele din lotul pregătit de Petre Grigoraş rămânând la fel de serioase.

„Am mai fost şi altă dată la biserică, dar se pare că nu avem pile la Cel de Sus”, grăia tehnicianul roş-alb-albaştrilor după „descălecatul” de la Biserica „Sf. Mina”. La partida cu piteştenii i-a fost ascultată rugăciunea, dar nu în totalitate: a ieşit o victorie relaxată (cu 2-0), dar au „dispărut” câţiva jucători importanţi în perspectiva ultimului duel din campionatul curent - cel cu Pandurii Tg. Jiu.

Pena poartă ghips

Nici măcar un atacant, de sămânţă, nu va putea alinia Grigoraş în deplasarea din Gorj: Hurdubei şi Labukas nu mai erau de mult în vederile antrenorului, apoi a picat şi varianta Elek, iar Dragoş - un tânăr de 19 ani - pare să nu se fi ridicat la nivelul Ligii I.

Ultimii doi - Pena şi Tănasă - şi-au luat rămas bun de la stagiunea 2008-2009 cu zece zile înainte de finalul acesteia. Primul, marcator al golului de 2-0 cu Argeşul, a suferit o entorsă de gleznă, „la pachet” cu o întindere de ligamente şi trebuie să stea pe tuşă vreo două-trei săptămâni. De altfel, Pena s-a ales cu o cizmă ghipsată şi va rata şi dansul de la banchet – dacă va exista aşa ceva!  

Nici Costin nu va juca

Marian Tănasă a încasat duminică cel de-al patrulea „galben” şi, automat, sare din schemă o rundă, situaţie cu care se întâlneşte şi fundaşul Sergiu Costin.

„Ce să zic? Parcă n-am fi fost noi dacă am fi scăpat de dureri de cap pe final de an competiţional. Ce rost avea să am tot lotul la dispoziţie, mai ales după ce am fost învăţat cu grijile? Asta este, voi improviza şi la Tg. Jiu”, comentează Petre Grigoraş, făcând haz de necaz.

În consecinţă, confruntarea pentru locul 10 va fi abordată de Oţelul cu Gabi Paraschiv pe post de lance. Este singura „cârpeală” care a dat roade, căpitanul „oţelarilor” marcând destule goluri de pe această poziţie.

Explicaţie foto: Fanilor Oţelului nu le vine să creadă că Grigoraş va merge fără niciun vârf în partida de la Tg. Jiu - ultima din acest campionat

Citit 1075 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.