Baschetbalistele de la Phoenix „U” joacă ultimele meciuri din campionat

Baschetbalistele de la Phoenix „U” joacă ultimele meciuri din campionat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de baschet Phoenix „U” va disputa, începând de astăzi, meciurile din a doua fază a play-off-ului Ligii Naţionale, cea pentru locurile V-VIII, sub forma unui turneu în care fiecare joacă cu fiecare, timp de trei zile, la Sf. Gheorghe. Phoenix va juca primul meci astăzi, de la ora 16,00, contra BCM Tymes Timişoara, urmând ca mâine (ora 13,30) să joace cu CSBT Alexandria, iar duminică (ora 16,00) cu  Olimpia CSU Braşov .

Turneul se anunţă a fi unul dificil pentru Phoenix, CSBT Alexandria - ocupanta locului cinci în sezonul regulat - fiind cotată ca favorită.

Deşi se confruntă cu absenţe importante din lot, Ivory James, Gabriela Cursaru, Beatrice Alaiba şi Denisa Fota, toate accidentate, antrenorul echipei Phoenix, Theodosios Paralikas, este încrezător în şansa jucătoarelor lui. "Echipa noastră a dovedit de-a lungul întregului sezon că nu renunţă la luptă. Vom juca cu aceeaşi dăruire ca şi până acum şi sperăm ca la finalul turneului să ne clasăm pe un loc cât mai bun", a declarat tehnicianul formaţiei gălăţene.

Phoenix a încheiat  sezonul regulat pe locul 7, iar în prima fază din play-off a fost învinsă de CSM Târgovişte, campioana en-titre, după două meciuri echilibrate şi decise în ultimul sfert.

Citit 728 ori Ultima modificare Joi, 26 Martie 2015 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.