Oţelul a pierdut din nou şi este practic retrogradată

Oţelul a pierdut din nou şi este practic retrogradată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a pierdut, scor 0-1, partida de pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova, disputată sâmbătă în cadrul etapei a 24-a din Liga I.

Golul a fost marcat de Bawab, în min. 57, care a finalizat un contraatac cu un şut plasat de la marginea careului, gălăţenii reclamând că faza a pornit de la un fault neacordat, la centrul terenului, asupra lui Milea. Până atunci, Oţelul dominase partida şi a avut o ocazie uriaşă în min. 52, când portarul Bălgrădean a avut un reflex salvator în faţa lui Cernat. Echipa gălăţeană a mai avut o o mare oportunitate de a înscrie prin Hamroun, la care s-a opus din nou Bălgrădean.

Aceasta a fost a noua partidă consecutivă fără victorie pentru Oţelul şi a 18-a la rând fără înfrângere pentru formaţia craioveană.

În urma acestui rezultat, soarta Oţelului a fost pecetluită, echipa fiind fără şanse de a mai evita retrogradarea.

Oţelul, antrenor Florin Marin, a evoluat în următoarea componenţă:Hotoboc - Solomou, A. Miron, Cucu, Murgoci (min. 61, Iorga)- E. Dică (min. 46, Yulu-Matondo), Milea (min. 70, I. Popa) – Hamroun, Tavares, D. Popescu – Cernat. Antrenor Florin Marin.

Citit 1859 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.