Handbaliștii de la CSU au câștigat și sunt pe primul loc

Handbaliștii de la CSU au câștigat și sunt pe primul loc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălățeană CSU a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul 43-24 (21-13), formația HC Teleormanul Alexandria, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Divizia A de handbal.

Florin Andronic, portarul gălățenilor care a avut o evoluţie remarcabilă, consideră că scorul final este meritul întregii echipe. „Nu pot spune că am fost omul meciului. Eu doar mi-am ajutat colegii. Știam că ne aștepta un meci greu, mai ales că în etapa anterioară Alexandria a produs surpriza, învingând Focșaniul. Victoria lor acolo, de fapt, ne-a ușurat munca pentru calificarea la turneul de baraj”, a declarat Florin Andronic.

Marcatorii golurilor echipei gălățene au fost: Ciobanu și Avram - câte 6, Ștefan Ionel 5, Dospinescu, Moldovanu, Țigănașu și Mârșiu - câte 4, Șahîn 3, Potera și Anton - câte 2, respectiv Frangulea, Savlovschi și Lăpușneanu - câte un gol.

După această victorie CSU ocupă primul loc în Seria A, la egalitate de puncte (57) cu HC Argeș Pitești și CSM Ploiești, echipe care au mai puține jocuri disputate, unul, respectiv două. 

Următorul meci al formației CSU va avea loc, joi, în deplasare cu HC Argeș Pitești.  

Citit 940 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2015 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.