OŢELUL are astăzi MECI CU MIZĂ DUBLĂ pentru MIRACOLUL SALVĂRII

OŢELUL are astăzi MECI CU MIZĂ DUBLĂ pentru MIRACOLUL SALVĂRII
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană de fotbal va juca în deplasare cu o contracandidată la evitarea retrogradării, Gaz Metan Mediaş


Pentru echipa de fotbal Oţelul Galaţi, la baza calculelor pentru salvarea de la retrogradare în aceste ultime şase etape rămase stă o condiţie obligatorie, câştigarea celor trei meciuri directe pe care le are de jucat cu adversare aflate în aceeaşi zonă a clasamentului. Prima astfel de confruntare, unde miza punctelor puse în joc este practic dublă, va avea loc joi, la Mediaş, cu Gaz Metan. 

În aceste condiţii, antrenorul Florin Marin a spus că un factor foarte important este ca jucătorii săi să facă faţă presiunii generate de obligativitatea de a câştiga. “Este o miză deosebită şi va câştiga echipa care va da dovadă de stăpânire de sine, echilibru şi consistenţă în joc, se va impune, iar aceasta trebuie să fie echipa noastră, pentru că numai victoria ne mai lasă şanse”, a spus Florin Marin.

Florin Cernat, căpitanul echipei, a spus că, după cele două victorii din ultimele etape, în vestiar este atmosfera propice câştigării meciului de la Mediaş. “Acum e cu totul altă atmosferă, băieţii au văzut că se poate şi avem ce ne-a lipsit, încrederea, astfel că suntem montaţi să dăm totul. Sper să avem în primul rând aceeaşi atitudine ca la ultimele două partide. Personal am un obiectiv pe termen scurt, să câştigăm şi următoarele două meciuri, pentru că apoi deja am gândi altfel”, a declarat Florin Cernat.

Starea lotului

Din păcate pentru Oţelul, antrenorul Florin Marin are în continuare probleme de efectiv şi nu poate conta la meciul cu Gaz Metan Mediaș pe serviciile jucătorilor Jugurtha Hamroun, Lucian Murgoci, Dumitru Hotoboc, Robert Moglan şi Dragoş Plopeanu, toţi accidentaţi. Nu va putea evolua nici atacantul Cristian Cristea, deşi şi-a reluat antrenamentele alături de lotul oțelar, condiția fizică precară împiedicându-l doecamdată să evolueze în jocurile oficiale ale FC Oțelul Galați.

Înaintea acestei etape cu numărul 29, Oţelul ocupa penultimul loc, cu 21 de puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaş se afla pe locul 12, prima poziţie deasupra liniei ce delimitează zona retrogradării, cu 29 de puncte.

Partida Gaz Metan Mediaș - FC Oțelul Galați se va disputa astăzi, 30 aprilie, cu începere de la ora 17,00, jocul urmând a fi televizat în direct de Look TV și Digi Sport.


CITEŞTE ŞI: OŢELUL a prins aripi, în două etape a RECUPERAT cinci puncte din diferenţa până la primul loc salvator

Citit 1898 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.