Astăzi, derbiul marilor orgolii pentru handbaliştii de la CSU

Astăzi, derbiul marilor orgolii pentru handbaliştii de la CSU
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Echipa CSU Danubius a pierdut, miercuri, pe teren propriu, cu scorul 26-21 (12-13), în faţa formaţiei CSM Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din eşalonul secund masculin.

Pentru gălăţeni au marcat: Moldovanu 5 goluri, Avram 4, Dospinescu şi Savlovschi – câte 2, Ciobanu, Anton, Ţigănaşu, Şerban, Ionel Ştefan, Lapuşneanu, Mârşiu şi Sahân – câte un gol. 

 

 


 

După o îndelungată pauză competiţională, handbaliştii de la CSU revin în arenă. Astăzi, 6 mai, de la ora 17,00 (Sala „Dunărea”), gălăţenii susţin un meci foarte important, cu CSM Ploieşti, liderul Seriei A din liga secundă, cu 63 de puncte. Înaintea acestui meci, CSU ocupă locul al treilea, cu 57 de puncte, iar un succes împotriva „găzarilor” ar însemna practic asigurarea calificării la barajul de promovare în primul eşalon, unde merg formaţiile de locurile 2 şi 3.

Antrenorul Mihai Pantea şi elevii săi au folosit judicios perioada trecută de la ultimul meci şi aşteaptă cu încredere confruntarea de astăzi, sperând că îşi vor lua revanşa după înfrângerea din tur (scor 27-25), meci în care au avut de înfruntat şi arbitrajul ostil. Partida de astăzi va fi arbitrată de cuplul I. Cristea / S. Hagiu (Iaşi/ Vaslui). Până la finele campionatului, CSU mai are de disputat încă două partide: pe 9 mai - în deplasare la Cimentul Bicaz, iar pe 23 mai va avea loc ultimul meci, de pe teren propriu, cu HCM Buzău.

În deschiderea cuplajului, ultimul din acest sezon, fetele de la CSU Danubius susţin, de la ora 15.00, ultimul meci din actualul sezon competiţional.

Parteneră de joc le va fi echipa prahoveană HC Activ Plopeni. Antrenorul Valeriu Costea şi jucătoarele sale îşi doresc să încheie sezonul cu un rezultat pozitiv, care să le menţină pe actuala poziţie din clasament - locul patru, cu 30 de puncte.

Conducerea întâlnirii va fi asigurată de cuplul feminin Georgiana Lungu/ Mihaela Paraschiv (Piatra Neamţ).


 

Citit 755 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2015 12:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.