UPDATE/ OŢELUL NU MOARE! Cea mai aşteptată VESTE de către suporteri a fost ANUNŢATĂ

UPDATE/ OŢELUL NU MOARE! Cea mai aşteptată VESTE de către suporteri a fost ANUNŢATĂ
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE, ora 17.30: Vlad Răpişcă, administratorul special al FC Oţelul, a spus care sunt resursele financiare pentru sezonul următor: “Obiectivul este clar pentru sezonul următor, promovarea. Mizăm pe un buget în jurul sumei de 800.000 de euro, care va fi asigurat în mare parte de către acţionariat, care ne-a confirmat sprijinul, câţiva sponsori cu care suntem în discuţii avansate şi eventuale vânzări de jucători”.

În ceea ce priveşte managementul sportiv, Răpişcă a precizat că că se va continua în formula actuală: Ovidiu Burcă – manager sportiv, Cristian Munteanu – team manager şi Florin Marin - antrenor principal. “Toţi trei trei şi-au exprimat dorinţa de a rămâne la echipă, pentru a o readuce în Liga I”, a spus Răpişcă.


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi îşi va continua activitatea şi în sezonul viitor, în Liga a II-a, cu obiectivul de a reveni după un singur an în prima ligă. Vestea, cea mai aşteptată de către suporteri în această perioadă, le-a fost comunicată jucătorilor duminică seară, în vestiar, după meciul câştigat cu Ceahlăul (scor 4-1), de către administratorul special al clubului, Vlad Răpişcă. “A anunţat că echipa rămâne în viaţă, va continua şi în liga secundă, cu obiectiv promovarea imediată. S-a comunicat jucătorilor că o mare parte din ei sunt doriţi să rămână şi să se pregătească pentru renegocierea contractelor”, ne-a declarat o sursă din interiorul echipei.

Informaţia a fost confirmată de către Vlad Răpişcă.

Cu două etape înaintea finalului Ligii I, Oţelul este penultima în clasament şi nu mai poate evita retrogradarea. În condiţiile în care în acest sezon finanţarea echipei a fost susţinută doar cu banii încasaţi din drepturile de televizarea, odată cu retrogradarea şi pierderea acestei surse financiare, exista riscul ca Oţelul să nu mai aibă cu ce să-şi susţină activitatea şi să se desfiinţeze.

Citit 9129 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2015 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.