Un nou CROS CARITABIL în Grădina Publică

Un nou CROS CARITABIL în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţenii dornici de mişcare în are liber sunt aşteptaţi în Grădina Publică, duminică, de la ora 9,00, pentru a lua participa la o nouă acţiune umanitară a grupului de atleţi amatori „Să alergăm pe Faleză”, coordonată de Cristi Onofrei.

După crosurile caritabile în care s-au implicat în ultimul an, încă un caz le-a atras atenţia lui Cristi Onofrei şi colegilor săi. Este vorba despre Viorel Ganciu, cu vârsta de şase ani şi jumătate, care suferă încă de la naştere de boala amiotică, el născându-se fără degete, atât la mâini, cât şi la picioare. Boala poate să fie recuperabilă, dar implică cheltuieli pe care familia copilului nu şi le poate permite.

La crosul umanitar de duminică se va alerga maximum 10 km (zece ture de grădină), fiecare după cât îi permite pregătirea fizică, participanţii contribuind şi cu donaţii pentru Viorel. Acest eveniment se doreşte a fi, pe lângă aspectul caritabil, şi un imbold pentru gălăţeni la a face mişcare în aer liber, de a adopta astfel un stil de viaţă sănătos.

Citit 1396 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 August 2015 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.