UPDATE/ OŢELUL A PIERDUT meciul revenirii pe stadionul care-i poartă numele

UPDATE/ OŢELUL A PIERDUT meciul revenirii pe stadionul care-i poartă numele
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Echipa de fotbal Oțelul Galați a fost învinsă, scor 0-1, de formația Dunărea Călărași, într-o partidă disputată sâmbătă, pe stadionul „Oţelul”, în cadrul etapei a doua din Liga II.

Golul a fost marcat de Valentin Alexandru, în minutul 12.

Formaţia gălăţeană a evoluat foarte slab în prima repriză, fără agresivitate, legând foarte rar patru-cinci pase consecutive, în timp ce oaspeţii au avut, în afara fazei golului, alte trei mari ocazii de a înscrie. Antrenorul Daniel Florea a efectuat chiar din startul reprizei secunde toate cele schimbări, a modificat sistemul de joc, de la 4-3-3 revenind la obişnuitul 4-2-3-1 din amicale disputate în presezon, iar aspectul jocului s-a schimbat. Oţelul a dominat următoarea jumătate de oră, dar n-a reuşit să şi concretizeze, Chipirliu finalizând defectuos la două situaţii foarte bune de a egala (min.50 şi 60). Tinerii jucători gălăţeni n-au putut ţine acest ritm până la final, astfel că în ultimele 15 minute Dunărea Călăraşi a mai avut trei marii ocazii de gol, printre care şi o minge trimisă în bara transversală de Valentin Alexandru.

Daniel Florea, antrenorul Oţelului, a spus că este foarte supărat pe mulţi dintre jucătorii săi din cauza atitudinii faţă de joc. „Dacă regulamentul mi-ar fi permis, aş fi făcut chiar 5-6 schimbări la pauză. Sunt supărat pentru că nu au avut bucuria de a juca fotbal, pentru atitudinea lor, unii au jucat pe vârfuri. Trebuie altă mentalitate, trebuie sacrificiu pentru echipă dacă vor să joace pentru Oţelul Galaţi. Sper să aleg mai bine pe cine mizez la partidele următoare”, a declarat Daniel Florea.

Oţelul a evoluat în următoarea componenţă: Grecu - Marus, Cojoc, Ioniţă (min. 46 Asanache), Murgoci – Codreanu (min.46 Dajbog), Stănescu, Sefer (min.46 Istrate) - Chipirliu, Stoian și Adăscăliţei.

Citit 2901 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2015 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.