TENIS/ Patricia Ţig, debut în turneele asiatice

TENIS/ Patricia Ţig, debut în turneele asiatice
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţeanca Patricia Ţig, locul 116 în ierarhia mondială, îşi va începe la sfârşitul acestei săptămâni sezonul asiatic, urmând să participe în premieră pe tablourile de calificări ale turneelor WTA din Japonia şi China.

În Japonia, şi-a planificat să participe la două turnee, International “Tokyo Women’s Open” (premii totale de 226.750 de dolari) şi Premier “Toroy Pan Pacific Open” (Tokyo, 881.000 de dolari), iar în China, la alte trei turnee: Premier 5 “Wuhan” (Wuhan, 2,2 milioane de dolari), Premier Mandatory “China Open” (Beijing, 4,7 milioane de dolari) şi “Tianjin Open” (premii de 426.000 de dolari). 

Revenită în ţară după calificările de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, Patricia Ţig s-a pregătit intens, la Braşov, în vederea abordării cu succes a acestor turnee, avându-i ca parteneri de antrenament pe Teodor Marin şi Vlad Oniţa. Acesta din urmă o va însoţi pe gălăţeancă la turneele din Japonia, urmând ca de săptămâna viitoare să li se alăture şi antrenorul Patriciei, Răzvan Sabău, care a fost cooptat ca partener de antrenament în staff-ul Simonei Halep până la terminarea US Open-ului. 

Obiectivul Patriciei Ţig pentru sezonul asiatic este intrarea în Top 100. “Scopul participării mele la turneele asiatice este să intru în prima sută valorică în perioada imediat următoare”, a declarat Patricia Ţig, înaintea plecării spre Japonia.

Citit 1220 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2015 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.