OŢELUL atacă Brăila cu Diarra şi fanii alături

OŢELUL atacă Brăila cu Diarra şi fanii alături
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Eterna rivalitate fotbalistică dintre Galaţi şi Brăila îşi are programată astăzi a treia confruntare din ultimii patru ani în Cupa României. Dacia Unirea Brăila şi Oţelul intră în competiţia „KO” cu o confruntare directă, care va avea loc pe „municipalul” brăilean, de la ora 16,30, ca o avanpremieră a jocului de sâmbătă, când cele două formaţii se vor duela din nou, de data aceasta în campionatul ligii secunde. În ultimii trei ani, Oţelul a eliminat de două ori formaţia brăileană din Cupă, ultima dată sezonul trecut (1-0, la Brăila, gol Emil Jula), însă de data aceasta, având în vedere că Oţelul este în reconstrucţie şi are un lot foarte tânăr, pentru prima dată în istoria acestei rivalităţi echipa din Brăila porneşte din postura de favorită.

„Deşi admit că ne interesează mai mult meciul de campionat de sâmbătă, sper ca echipa să joace cu mai mult curaj ca în primele două meciuri ale sezonului şi să obţinem calificarea”, a declarat Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oţelul. 

Acesta a dat şi o veste încurajatoare pentru fanii roş-alb-albaştri, în partida de astăzi este posibil să debuteze mijlocaşul ofensiv Alan Diarra (21 de ani). Luni seară a sosit în sfârşit documentul aşteptat de la ultimul său club din Franţa, Dijon, astfel că francezul de origine maliană a putut fi legitimat de Oţelul.

Înaintea începerii actualului sezon, cele două formaţii au disputat un meci amical la Brăila, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Suporterii gălăţeni şi-au planificat să facă deplasarea ca pe vremuri, cu trenul. Întâlnirea acestora este programată la ora 13,00, la Gară, costul biletului de tren dus-întors fiind de 11 lei.

În foto - GALERIA OŢELULUI la Brăila, la VICTORIA de anul trecut din Cupa României

Citit 2320 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2015 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.