United Galaţi a pus-o la colţ pe KSE Tg. Secuiesc

United Galaţi a pus-o la colţ pe KSE Tg. Secuiesc
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O victorie categorică au repurtat jucătorii echipei gălăţene United, în etapa a doua a Ligii I de futsal. Elevii lui David Asandei au jucat, marţi seara, în deplasare, cu cei de la KSE Tg. Secuiesc, pe care i-au depăşit fără drept de apel, scor 5-0 (2-0).

Gălăţenii au început foarte bine şi până la pauză au reuşit desprinderea, în ciuda faptului că United a ratat şi o lovitură de la 10 metri, prin Cojoc. Cu toate că gălăţenii au continuat să controleze jocul, scorul de la pauză s-a menţinut până în ultimele minute, atunci când gazdele au scos portarul, iar United a profitat din plin, înscriind de trei ori, unul din goluridin lovitură de la 10 m, transformată de Laşcu. Scorul final a fost 5-0 (2-0) pentru gălăţeni. Marcatori: Viorel Cojoc - 2 Cireş, Laşcu şi Plamen Stoykov. Cu două victorii şi un golaveraj foarte bun (8-2), United se află pe primele locuri în clasament. 

Iată lotul deplasat: Salichi (Pădure) - Crăciun, Burdujel, Tudose, Cojoc, Laşcu, Apostol, Cireş, Iorga, Stoian şi Stoykov.

După această etapă, campionatul Ligii I se întrerupe pentru trei săptămâni. În această perioadă selecţionata României va susţine o dublă partidă cu cea a Ungariei, în calificările pentru Campionatul European (Serbia - 2016).

Cu excepţia „internaţionalilor”, jucătorii gălăţeni îşi vor continua pregătirile. În ceea ce-i priveşte pe Burdujel şi Laşcu, respectiv Plamen Staykov, aceştia se vor duela într-un meci amical Moldova - Bulgaria.

Citit 1113 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2015 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.