OŢELUL a fost la două minute de calificare şi A PIERDUT ÎN PRELUNGIRI (FOTO)

OŢELUL a fost la două minute de calificare şi A PIERDUT ÎN PRELUNGIRI (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a fost învinsă, scor 3-1, de formaţia Dacia Unirea Brăila, într-o partidă disputată miercuri, 9 septembrie, la Brăila, în cadrul fazei a cincea din Cupa României. Meciul a fost decis în reprizele suplimentare, după 90 de minute scorul a fost 1-1.

Golurile au fost marcate de Miron (min. 60) pentru Oţelul, respectiv Muscă (min. 88 şi 117) şi Iosofache (min. 111)

Brăilenii au început ceva mai bine, au obţinut trei lovituri libere din preajma careului advers - toate executate fără periculozitate – şi o singură ocazie mare de gol până-n pauză (min. 26): reflex al portarului Preda la reluarea cu capul a lui Nicoliţă din şase metri. Oţelul a echilibrat şi a avut o şansă uriaşă de a deschide scorul prin Chipirliu (min.33), care a tras alături din 10 metri, doar cu portarul în faţă.

Din ce în ce mai curajoşi, cei de la Oţelul au avut două acţiuni ofensive irosite de Stoian şi apoi a venit şi răsplata: Stănescu i-a pasat ideal în stânga lui Cosmin Miron (min. 60), singur cu portarul şi finalizare perfectă pentru 0-1, la colţul lung, scuturând plasa laterală.

Oţelul s-a retras în utlimele 10 minute şi a fost pedepsită când mai erau doar două minute, la a treia reluare a unei centrări din lovitură liberă, după o respingere a portarului si o alta din bară: 1-1, min. 88.

Au urmat reprizele de prelungiri, cu o bară a brăilenilor (Puşcaşu) şi eliminarea gălăţeanului Stoian, ambele în min. 105. Apoi, o presiune continuă a gazdelor, Preda a avut o nouă intervenţie salvatoare în min. 111, dar l-a faza următoare a fost învins: 2-1, gol Iosofache. A mai urmat o eroare a arbitrului Ovidiu Oprea, care a dat penalty aiurea la un şut din doi metri în mâna lui Murgoci, care se ferise de minge. Transformare Muscă, 3-1 şi Oţelul pierde o calificare de care au despărţit-o doar două minute!  

Pentru Oţelul au jucat: Preda – Marus (Ioniţă, min. 85), Cojoc, Asanache, Murgoci – V. Ştefan (Adăscăliţei, min. 82), Dajbog – C. Stoian (Avram, min. 118), R. Stănescu, C. Miron - Chipirliu. Antrenor Daniel Florea.

Foto: Faza golului marcat de Miron

Foto Sonia Baciu

Citit 2115 ori Ultima modificare Joi, 10 Septembrie 2015 01:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.