BASCHET: Phoenix ”U” a pierdut primul meci din Cupa României

BASCHET: Phoenix ”U” a pierdut primul meci din Cupa României
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet masculin Phoenix U a pierdut, marți, pe teren propriu, în fața formației U Banca Transilvania Cluj Napoca, scor 70-85 (30-53), în prima partidă din optimile de finală ale Cupei României, manșa tur.

Marcatorii echipei gălățene au fost Lemyk 24 puncte, Bojovic 14, Pesic 11, Rohde 6, Roquemore 5, Vîrnă și Tresac - câte 3, Borșa și Petică - câte 2 puncte. 

Partida a început ezitant pentru echipa gălățeană, lucru care le-a permis celor de la U Cluj să puncteze cu ușurinţă. În a doua jumătate a meciului, jucătorii antrenați de Florin Nini au schimbat tactica, abordând o apărare mai agresivă și astfel au reușit să mai reducă din diferență. ”Dacă am fi avut aceeaşi abordare de la început sunt convins că am fi ţinut meciul mult mai aproape. U Cluj şi-a arătat superioritatea, prin valoarea jucătorilor, dar eu mă bucur pentru jucătorii mei că nu au cedat şi că pe final au încercat să micşoreze diferenţa”, a declarat Florin Nini.

Pentru partida din retur, antrenorul gălățean, Florin Nini își dorește un meci la fel de bun ca cel de la Galați. ”Mergem la Cluj și vrem să încercăm totul. Au văzut valoarea noastră, nu ştiu dacă ne vor trata la fel de serios ca aici, însă este important ca noi să legăm relaţiile de joc şi să căutăm să avem o constanţă cât mai bună în joc”, a spus Florin Nini.

Meciul retur se va disputa pe 26 septembrie, la Cluj Napoca.

Citit 1694 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2015 11:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.