HOCHEI/ Prima VICTORIE în deplasare pentru Dunărea

HOCHEI/ Prima VICTORIE în deplasare pentru Dunărea
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: Echipa de hochei CSM Dunărea a învins, scor 8-3 (4-1, 2-2, 2-0), în deplasare, formația Progym Gheorgheni, în primul meci din ”dubla” etapei a patra a Campionatului Național. Marcatori au fost: Chernenko 2 goluri, Ryabenko, Lorincz, Hildebrad, Irimia,, Szocs și Pal - câte un gol.  

Partida, disputată vineri seara, a fost controlată de gălățeni încă din primele minute ale jocului, când deși se aflau în inferioritate numerică, Ryabenko a deschis scorul. În mai puțin de două minute, Chernenko a marcat primul său gol din acest meci, iar Lorincz a punctat pentru 3-0. Echipa gazda a redus din diferență cu două minute înainte de finalul primei perioade, scorul la prima pauză a fost stabilit de Hildebrand.

A doua perioadă a fost ceva mai echilibrată, din punctul de vedere al scorului, 2-2, prin golurile marcate de Chernenko și Irimia, dar nu și al penalizărilor, gălățenii având două eliminări de câte două minute, în timp ce harghitenii au avut o eliminare de 10 minute.

Ultima parte a meciului a fost dominată în întregime de gălățeni, aceștia impunându-se în final cu scorul de 8-3, prin golurile marcate de Szocs și Pal.

Marius Trandafir, antrenorul echipei CSM Dunărea a aliniat următoarea formație: Bogdan Popa, Lucian Hangan (portari), Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Alexandru Ionuț Munteanu, Daniel Lucian Oprea, Konstantin Ryabenko, Bogdan Neagoș, Roman Shcherbatyuk, Nagy Istvan (fundași), Hildebrand Szabolcs, Valentin Vlase, Anton Cristian Popa, Robert Karjci, Sergey Chernenko, Lorincz levente, Szocs Szabolcs, Mirea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu (atacanți).

Sâmbătă, de la ora 17,30, Dunărea va disputa al doilea meci al ”dublei” cu Progym, echipă care în sezonul trecut a terminat competiția națională pe locul al treilea. 


 

Echipa de hochei pe gheaţă Dunărea Galaţi, deţinătoarea titlului de campioană, va susţine, în cadrul etapei a patra din Liga Naţională, primele partide în deplasare din acest sezon. Formaţia gălăţeană va evolua la Gheorgheni, în compania grupării locale Progym, cele două meciuri fiind programate vineri şi sâmbătă, ambele de la ora 17,30.

După primele trei etape, Dunărea este lideră a clasamentului, cu 17 puncte. Până acum, echipa gălăţeană a obţinut câte două victorii cu Sportul Studenţesc, Corona Braşov şi SC Miercurea Ciuc, cu precizarea că al doilea meci cu formaţia ciucană a fost câştigat în repriza de prelungiri, astfel că Dunărea a obţinut două puncte din cele trei posibile în respectiva partidă.

Altfel, în acest weekend, programul de la Patinoarul Dunărea pentru publicul gălăţean dornic să patineze se deschide vineri, cu începere de la ora 17,00, pentru două reprize de câte 90 de minute, cu pauză între ele de 30 minute, pentru refacerea gheţii. Sâmbătă, Patinoarul ”Dunărea” va fi deschis publicului de la orele 14,00, 16,00 şi 18,00, iar duminică, începând de la ora 12,00, celelalte serii fiind programate de la ora 14,00, 16,00 şi 18,00. Biletul de intrare pentru o şedinţă de patinaj de 90 minute este de 15 lei. Închiriatul patinelor costă 14 lei, ascuţitul patinelor costă 12 lei, iar garderoba 3 lei. Cei care doresc să închirieze întreg patinoarul pentru activităţi pe gheaţă trebuie să plătească 589 lei/oră, iar cei care doresc să închirieze patinoarul pentru alte activităţi sunt taxaţi cu 630 lei/oră. Patinoarul Dunărea oferă şi lecţii de iniţiere în patinaj, 8 şedinţe fiind taxate cu 130 lei.

Citit 1504 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2015 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.