Cristi Munteanu, managerul sportiv al FC Oţelul: "Nu cred că vom rezista mai mult de două săptămâni"

Cristi Munteanu, managerul sportiv al FC Oţelul: "Nu cred că vom rezista mai mult de două săptămâni"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul se află pe marginea prăpastiei şi doar o minune mai poate anula viitorul sumbru care i se prevesteşte. Campioana din urmă cu trei ani a ajuns să "trăiască" de azi pe mâine, de la o etapă la alta

În runda a şaptea din Liga a II-a, Oţelul va juca, astăzi, în deplasare, cu Gloria Buzău, de la ora 17,00. Acest meci pare a fi unul al muribunzilor, atât Oţelul cât şi Buzăul fiind departe de gloria de altă dată.

"Pentru mine, jucătorii Oţelului sunt eroi"

Nici cheta pe care au făcut-o suporterii “oţelarilor” nu pare să îi mai ajute pe cei din echipa fostă campioană. Cristi Munteanu, managerul sportiv al clubului, a spus că este foarte mâhnit de situaţia în care se află echipa gălăţeană. "În club, nu mai avem niciun ban, trăim, de fapt supravieţuim, doar cu ajutorul suporterilor, care fac chetă pentru a ne susţine. Din punctul meu de vedere, sfârşitul nu este foarte departe, poate maximum două săptămâni", a spus Munteanu.

Lucrurile nu stau pe roze nici în vestiar. Pe lângă probelemele de ordin financiar ale clubului, mai este şi perioada nefastă, din punct de vedere sportiv, cu două înfrângeri în ultimele două etape. Astfel că moralul jucătorilor nu este cel mai bun. "Nu pot să le cer mai mult. Pentru mine, ei sunt nişte eroi. Nu este uşor să îţi faci treaba în aceste condiţii", a  mai spus managerul echipei.

Din lotul gălăţenilor, antrenorul Daniel Florea nu îi va putea folosi la Buzău pe Murgoci, suspendat după meciul cu SC Bacău, şi pe Chipirliu.

Situaţia este incertă şi la Buzău

Ion Viorel, antrenorul echipei Gloria Buzău, declara, luni, pentru "Observatorul buzoian", că echipa sa nu se va prezenta la partida cu Oţelul şi că este pe punctul de a se retrage din campionat. În acest context, meciul de astăzi este pus sub semnul întrebării. Oţelul, cu ale lui probleme financiare, va face totuşi deplasarea la Buzău. "Nu ştim ce se va întâmpla până la ora meciului. Mergem acolo să câştigăm", a spus Cristi Munteanu, managerul FC Oţelul.

Partida Gloria Buzău - Oţelul, din cadrul etapei a şaptea a Ligii a II-a, este programată astăzi, de la ora 17,00.

Celelalte meciuri ale rundei sunt: SC Bacău - ACS Berceni, Rapid Suceava - CS Baloteşti, Bucovina Pojorâta - Farul Constanţa, Dacia Unirea Brăila - Ceahlăul Piatra Neamţ şi Dunărea Călăraşi - Rapid Bucureşti.

Citit 3081 ori Ultima modificare Marți, 06 Octombrie 2015 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.