Copiii gălăţeni, calificaţi pentru “Mondialele” de Karate Tradiţional

Copiii gălăţeni, calificaţi pentru “Mondialele” de Karate Tradiţional
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La Campionatul Naţional de Karate Tradiţional Fudokan pentru copii, competiţie desfăşurată la Cluj, cele trei cluburi de profil din Galaţi au avut, ca de obicei, o evoluţie remarcabilă, cu un total de 17 sportivi medaliaţi. Aceştia au obţinut calificarea la Campionatul Mondial (CM) de Karate Fudokan ce va avea loc în luna decembrie, la Belgrad, dar participarea lor la competiţie depinde de cum vor găsi finanţare pentru deplasare şi nu numai.

CS Meikyo (foto) a obţinut 26 de medalii (12 de aur, 7 de argint şi 7 de bronz), prin cei 12 karateka clasaţi pe unul dintre primele locuri: Teodora Homner, Radu Cazacu, Claudiu Trifu, Andrea Suditu, Andra Isvoranu, Yasmina Zamfir, Alexandra Tomiţă, Răzvan Postelnicu, Rareş Bălănică, Robert Ştefan, Andrei Diaconu şi Ana Maria Suditu. De asemenea, clasat pe locul patru, Ştefan Iacomi s-a calificat pentru CM, precum și Georgiana Staicu și Mihai Amarinei, care s-au calificat încă de la Campionatul Național de la Galați. Karateka de la Meikyo sunt antrenaţi de Daniela Stamate Farkas, Adrian Farkas şi Eusebio Diaconu.

CS Kodo (antrenori Mihai-Cristian Tâmpeanu şi Alin Daiciu) a obţinut patru medalii (una de argint şi trei de bronz) prin sportivii: Andrei Radu, Ana Maria Popescu şi Vlad Bichineţ.

Karate Club (antrenori Iuliana Totolici şi Nicolae Mărăndici) a urcat pe podiumul de premiere cu trei sportivi, obţinând patru medalii (trei de argint şi una de bronz): Mihai Drăguţ, Radu Drăguț şi Iustin Gaibăr. Printr-o evoluţie deosebită s-a remarcat şi Robert Gaibăr.

După încheierea Campionatului Mondial de la Belgrad, karateka gălăţeni vor aborda competiţiile din anul 2016, pornind cu întrecerile zonale (Moldova), Campionatul Naţional şi apoi calificările pentru “Europene”.

Citit 4642 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 10:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.