Oţelul, fără victorii, se află la trei puncte de locul direct retrogradabil

Oţelul, fără victorii, se află la trei puncte de locul direct retrogradabil
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca, sâmbătă, de la ora 17,00, în deplasare, cu Farul Constanţa, în cadrul etapei a zecea din liga secundă.

Problemele de ordin financiar persistă în cadrul clubului. Întârzierea banilor din drepturile TV, care conform lui Cristian Munteanu, managerului echipei Oţelul, „vor intra în conturi cel mai probabil săptămâna viitoare”, au adâncit şi mai mult prăpastia, şi doar o minune i-a ajutat pe cei din conducere să achite, în ultimul moment, restanţa la baremul de la meciul cu CS Baloteşti (aproximativ 6.000 de lei).

Cu toate acestea, Cristian Munteanu se declară optimist în ceea ce priveşte partida de sâmbătă. „Dacă jucătorii vor intra pe teren fără nicio teamă, sunt convins că putem câştiga toate cele trei puncte”, a spus Munteanu.

Oţelul vine după o serie mai puţin favorabilă, în ultimele cinci etape acumulând un singur punct, în remiza (0-0) cu CS Baloteşti. 

Suporterii gălăţeni au ocazia să îşi vadă echipa favorită la Neptun TV, de la ora 17,00, această partidă fiind una dintre cele trei selectate pentru a fi televizate în această etapă. 

În clasamentul la zi, Oţelul se află pe locul 11, cu şapte puncte, în timp ce Farul este pe locul cinci, cu 14 puncte. Celalte meciuri ale etapei se dispută după următorul program: sâmbătă, Ceahlăul Piatra Neamţ – SC Bacău, Academia Clinceni – Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călăraşi – Gloria Buzău, iar luni, de la ora 18,00 se dispută partida Rapid Bucureşti – Rapid Suceava.

Citit 1857 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 10:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.