A opta VICTORIE pentru HANDBALISTELE de la CSU Danubius

A opta VICTORIE pentru HANDBALISTELE de la CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Meci facil pentru gălăţencele de la CSU Danubius, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Dunărea”. CSU, liderul Seriei A, a învins, scor 36-13 (19-5), formaţia Activ CSO Plopeni, într-un meci contând pentru etapa a opta a eşalonului secund de handbal feminin.

Gazdele s-au impus încă din start, controlând jocul cu autoritate, diferenţa crescând a doua parte, de la un minut la altul: 19-6 (min 34), 23-8 (40), 28-10 (51), 33-11 (57) şi 36-13 la final, scor care a adus a opta victorie consecutivă pentru echipa gălăţeană. Principala marcatoare a fost Cristina Mircescu, cu 8 reuşite. Antrenorul Valeriu Costea a rulat întregul lot înscris pe foaia de joc: Daniela Goldic, Laura Bujoiu, Cătălina Orbeanu - Ioana Pocriş 6 goluri, Iulia Artean şi Cosmina Cozma (foto) - câte 5, Lavinia Poteraşi - 3, Cristina Marcu, Paula Ababei şi Mădălina Conache – câte 2, Ramona Urse, Andreea Taivan şi Marie Jeanne Kanda – câte un gol şi Tatiana Budescu.  

Valeriu Costea, antrenorul gălăţean consideră că partida de sâmbătă a fost ca un antrenament, dar că testul final va fi meciul din etapa următoare. „Acest meci a fost ca un antrenament cu public. Este îmbucurător faptul că evoluăm din ce în ce mai bine, de la un meci la altul, iar relaţiile de joc se văd. Sperăm că în ultimele două etape ale turului să facem o figură bună şi să rămânem pe prima poziţie. Trebuie să abordăm meciurile cu seriozitate maximă şi să ne facem jocul nostru”, a declarat Costea. 

Urmează un meci în care se va vedea adevărata valoare a echipelor din fruntea clasamentului Seriei A, eşalonul secund, sâmbătă, la HCM Buzău, clasată pe locul al doilea, la egalitate de puncte (24) cu CSU Galaţi, ultima partidă fiind programată la Galaţi, cu CSU Ştiinţa Bucureşti.

Foto Sonia Baciu

Citit 834 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.