VOLEIBALISTELE de la CSU Galaţi nu au adversari în eşalonul doi

VOLEIBALISTELE de la CSU Galaţi nu au adversari în eşalonul doi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După trei meciuri disputate în acest început de sezon în eşalonul al doilea de volei feminin – Divizia A2 – se poate spune că noua formaţie a Galaţiului nu are adversari. A avut trei confruntări, toate adjudecate cu scoruri la zero. Şi cu 9 puncte şi setaveraj 9-0, „studentele” s-au instalat autoritar în fotoliul de lider. Până la finele turului mai sunt de disputat două partide, dar nu vedem cine ar putea detrona echipa Galaţiului din fruntea clasamentului. În următoarele jocuri, CSU va întâlni CS SLEN Medgidia şi CSM Focşani.

Sâmbătă, gălăţencele au dominat cu autoritate, impunându-se cu 3-0 în faţa noii echipe a Constanţei – Top Volei 05, care a avut în lot nu mai puţin de trei cadete. Meciul s-a încheiat în mai puţin de o oră, iar scorurile pe seturi au fost: 25-9, 25-7 şi 25-8.

Antrenoarea Ileana Berdilă şi-a „permis” ca în seturile doi şi trei să folosească jucătoare de pe bancă. Iată „sextetul” trimis la primul fluier: Ioana Stoica, Adriana Dumitru Dudnic, Elena Girip Ivan, Florina Chirilov, Teodora Şabloschi şi Andreea Ordeanu - Violeta Stan (libero). Au mai intrat în joc: Roxana Petre, Beatrice Novicov şi Andra Voica.

Fără cusur arbitrajul bucureştenilor Ştefan Tolbaru şi Bogdan Covaci.

Foto Sonia Baciu

Citit 996 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.