BASCHETBALIŞTII au pierdut în deplasare la Piteşti
Foto: Foto Sonia Baciu

BASCHETBALIŞTII au pierdut în deplasare la Piteşti
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Echipa masculină de baschet Phoenix a pierdut, scor 77-89 (36-39), meciul susținut miercuri seară, în deplasare, în fața echipei BCMU Pitești, într-un meci din cadrul etapei a 13-a din Liga Națională. Realizatorii de la Phoenix au fost: Lemyk 26 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, Pesic (21-6-3), Bojovic (8-4-3), Tresac (8-2-1), Petică (5-0-0), Threatt (4-4-5), Pârlog (4-0-2) și Rohde (1-2-0). 

Phoenix a încheiat etapa intermediară pe locul nouă, cu 17 puncte. Următorul meci al Phoenix, disputat pe teren propriu, va avea loc sâmbătă, în compania formației Steaua.


 

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, miercuri, 16 decembrie, ora 18,00, în deplasare, cu formaţia BC Piteşti, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din Liga Naţională. Phoenix abordează partida de pe locul 9, cu 16 puncte (4 victorii şi 8 înfrângeri), şi vine după trei înfrângeri consecutive, în timp ce BCMU Piteşti se află pe locul 10, cu 14 puncte (5 victorii şi 7 înfrângeri), dar pe fondul unei penalizări de trei puncte. În meciul din tur, Phoenix a pierdut cu scorul 88-100.

Antrenorul gălăţean Florin Nini spune că îl aşteaptă un meci greu, având în vedere situaţia adversarului. „Piteştiul are nevoie să iasă din zona retrogradării, având penalizarea de trei puncte, dar este o echipă puternică şi are timp să recupereze pentru a intra în play-off. Este o echipă în foame de victorie, care a fost învinsă de Energia Tg. Jiu, acasă, aşa că este clar că va tura motoarele şi o va face chiar împotriva noastră. Este un joc dificil, ca toate, de altfel, dar ţinem ştacheta sus şi consider că suntem una din echipele care poate juca de la egal la egal cu celelate formaţii din campionat”, a declarat Nini.

Partida va fi televizată de Digi Sport 4.

Altfel, sâmbătă, 19 decembrie, Phoenix va disputa ultimul meci pe teren propriu din acest an, în compania formaţiei Steaua.

Citit 905 ori Ultima modificare Joi, 17 Decembrie 2015 09:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.