Sărbătoare la United, cu Moş Crăciun

Sărbătoare la United, cu Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sărbătorile de iarnă reprezintă minunate prilejuri pentru oferirea de cadouri celor dragi, dar şi celor apropiaţi. Luni seară, la Sala Sporturilor „Dunărea”, a avut loc o astfel de festivitate, unde şi-au dat întâlnire peste 120 de sportivi şi antrenori ai Clubului United, numeroşi invitaţi, printre care şi primarul Marius Stan, el însuşi fost sportiv.

Moş Crăciun, ajutat de preşedintele clubului, Toader Ştefu, împreună cu organizatorii de competiţii Cristian Ştefu şi Adrian Dima, i-a premiat pe toţi sportivii care au dobândit succese remarcabile în cursul acestui an.

Deşi are doar două secţii, futsal şi handbal, Clubul United se poate mândri cu titluri de campioni şi vicecampioni, precum şi alte clasări fruntaşe, obţinute într-o perioadă record de timp.

Handbalul este disciplina care se practică aici de doar doi ani. Şi, totuşi, două dintre echipe au atins apogeul performanţei sportive. Junioarele IV au devenit campioane naţionale, sub îndrumarea talentatei antrenoare Sanda Mariana Asandei. Junioarele III au ţinut aproape, antrenorul Valeriu Costea conducându-le spre titlul de vicecampioane. Baby-handbalul şi minihandbalul vin puternic din urmă, încercând să le calce pe urme colegelor mai mari (antrenori Daniela Goldic şi Valeriu Costea).

Futsalul are o vechime apreciabilă. Şi în ultimul sezon, echipa din Liga I s-a numărat printre protagonistele competiţiei, este pe locul patru, deşi, în vară, s-a despărţit de patru dintre cei mai reprezentativi jucători. În sezoanele precedente, echipa pregătită de David Asandei, ajutat de Alexandru Tănăsilă, a fost vicecampioană şi medaliată cu bronz, de două ori s-a clasat pe locul patru şi a fost dublă finalistă a „Cupei României”.

Echipa a doua de futsal a depăşit toate aşteptările şi a încheiat campionatul 2014-2015 pe primul loc, iar medaliile de aur ale Ligii a II-a au ajuns astfel în vitrina cu trofee a clubului.

Citit 1501 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.