BASCHETBALISTELE de la Phoenix au câștigat detașat
Foto: Foto Sonia Baciu

BASCHETBALISTELE de la Phoenix au câștigat detașat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Echipa feminină de baschet Phoenix a câștigat, scor 92-29 (50-15), partida disputată miercuri seară, pe teren propriu, în fața formației CSM Satu Mare, într-un meci contând pentru etapa a15-a din Liga Națională.

A fost un meci facil, în care evoluția scorului, dar și adversarul i-au permis antrenorului Eugenio Rodrigues să ruleze jucătoarele românce.

Cea mai eficientă jucătoare de la Phoenix a fost Hanna Demeter (foto), care a reușit primul său double-double la echipa gălățeană, cu 24 de puncte, 20 de recuperări și 2 pase decisive. Celelalte realizatoare au fost: Romina Filip, foarte aproape de un ”triple-double”, cu 20 de puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive, Bianca Fota (21-9-4), Denisa Fota (16-3-1), Andreea Crețu (7-6-3) și Mădălina Geleriu (4-5-7).

După această partidă, Phoenix se află pe locul cinci, cu 21 de puncte din 7 victorii și 7 înfrângeri.   


 

Echipa feminină de baschet Phoenix va juca, miercuri, 23 decembrie, de la ora 16,30, la Sala Sporturilor "Dunărea", cu formaţia CSM Satu Mare, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga Naţională (LNBF). În tur, Phoenix a câştigat cu scorul 81-28, astfel că este de aşteptat în această seară un recital ofensiv al echipei gălăţene . Phoenix este pe locul al şaptelea, cu 19 puncte (6 victorii şi 7 înfrângeri), în timp ce adversarele ocupă ultimul loc, cu 16 puncte (16 înfrângeri şi nicio victorie).

Antrenorul Eugenio Rodrigues spune că echipa sa este favorita şi că îşi doreşte o victorie cu participarea tinerelor jucătoare  „Astăzi jucăm cu o echipă cu multe handicapuri şi de aceea suntem favoriţi. De data asta responsabilitatea este de partea noastră şi vom juca pentru a ne asigura că victoria nu ne va scăpa. Totodată, sperăm să avem şansa să oferim minute suplimentare băncii”, a declarat Rodrigues.

Cum acest meci este ultimul la Galaţi înaintea Crăciunului, Rodrigues vrea să le ofere suporterilor un un joc spectaculos. „Vrem să oferim cel mai bun cadou fanilor printr-un spectacol plăcut. Ei au fost uimitori şi ne-au sprijinit în tot acest an, iar acesta este modul nostru de a îi recompensa”, a mai spus Rodrigues.

Altfel, tot miercuri, de la ora 18,00, Clubul Phoenix va organiza serbarea „Punguţa de Crăciun”, în cadrul căreia se vor acorda premii şi cadouri sportivilor şi fanilor clubului.

Intrarea este liberă.

Echipele de seniori ale Clubului Phoenix vor juca ultimele meciuri ale anului în deplasare, luni, 28 decembrie, cu Rapid Bucureşti (feminin), respectiv cu BC Timişoara (masculin).

Citit 1379 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 22:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.