REVEDERE în jurul fostului antrenor de FOTBAL de la juniori

REVEDERE în jurul fostului antrenor de FOTBAL de la juniori
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Momente emoţionante pentru antrenorul Ion Crucianu, ”părintele” multor generaţii de fotbalişti, miercuri, la întâlnirea dintre o parte a componenţilor echipei ce câştiga prima ediţie a „Cupei Hagi”, unii ajunşi în prima ligă, şi cei şase juniori (14-16 ani) pe care îi pregăteşte acum, pe cont propriu. La reîntâlnirea cu antrenorul ce le-a marcat drumul spre „fotbalul mare” au venit, printre alţii, foştii jucători de la FC Oţelul, Alexandru Tudorie (acum la Steaua), George Miron (FC Botoşani) şi prietenul lor Robert Moglan, „oţelarul” ce revine după o accidentare serioasă. „Mă bucur că v-am văzut, îmi era dor de voi. Din câte îmi aduc aminte, nu am ratat niciun turneu final cu generaţia voastră, am fost mereu în primele patru echipe din ţară”, şi-a primit Cruceanu foştii jucătorii.

Vădit emoţionat, antrenorul a depănat câteva amintiri de la începuturile carierei fotbaşliştilor de lângă el: „Tudorie era mititel, avea vreo şase ani şi jumătate, era ger afară şi îl legam la şireturi. «Măi Alex, eu te leg la şireturi, dar când o să ajungi tu fotbalist la Real Madrid, o să îmi dai şi mie un euro?» A stat multişor pe gânduri până să răspundă «Vă dau dom’ profesor»”. 

George Miron a spus că Ion Crucianu l-a făcut să ajungă fundaşul de primă ligă de astăzi. „Sunt fericit că am avut această reuniune cu foştii colegi şi mai ales să-l revăd pe profesorul care m-a ajutat foarte mult în cariera mea. El m-a reprofilat, trecându-mă de la atacant la fundaş central. Mi-aş fi dorit să continui să joc la Galaţi, dar asta a fost situaţia clubului, îmi doresc din tot sufletul ca Oţelul să revină în prima ligă”, a spus Miron. 

Apoi, foştii şi actualii jucători antrenaţi de Cruceanu au regăsit bucuria fotbalul din curtea şcolii, încingând o miuţă pe cinste.

Citit 5545 ori Ultima modificare Joi, 24 Decembrie 2015 02:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.