Fostul fotbalist gălăţean Dănuţ Lupu, internat în stare GRAVĂ
Foto: Sursa foto: jurnalul.ro

Fostul fotbalist gălăţean Dănuţ Lupu, internat în stare GRAVĂ
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Fostul fotbalist gălăţean Dănuț Lupu, în vârstă de 48 de ani, este internat, cu dublă pneumonie, în acest moment la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş" din Capitală, susţine ProSport, care a discutat cu apropiaţi ai fostului internaţional român. Dănuț Lupu se află în stare gravă.

Iniţial, presa centrală a relatat că Dănuț Lupu a suferit în urmă cu două zile un preinfarct miocardic, iar în prezent se află în comă profundă la un spital din București.

Născut în Galați, la 27 februarie 1967, Dănuț Lupu a început fotbalul la Dunărea Galați, iar de-a lungul carierei a evoluat la echipele Dinamo, Rapid, Panathinaikos, Brescia, OFI Creta, PAS Korinthos și Hapoel Tzafririm Holon.

Fostul mijlocaș are 14 selecții la echipa națională a României, participând cu prima reprezentativă la Cupa Mondială din 1990. În palmaresul său se regăsesc trei titluri (două în România și unul în Grecia), patru cupe (trei în România, una în Grecia) și două supercupe (una în România și una în Grecia). PENTRU DETALII, CLICK AICI

Citit 4895 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.