Au început să apară OFERTELE pentru cei de la OŢELUL

Au început să apară OFERTELE pentru cei de la OŢELUL
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* O parte a staffului tehnic şi cinci dintre jucători sunt doriţi la Tulcea de fostul manager sportiv al echipei gălăţene, Cristian Munteanu


În urma suspendării activităţii echipei de seniori până pe 25 februarie, jucătorii de la Oţelul Galaţi au fost anunţaţi că pot să-şi depună cereri de reziliere a contractelor, care să fie supuse aprobării Adunării Creditorilor pe 1 februarie şi astfel să poată pleca la alte echipe.

CITEŞTE AICI DETALII despre SUSPENDAREA ACTIVITĂŢII echipei OŢELUL

Una dintre destinaţii pentru o parte dintre fotbalişti ar putea fi FC Delta Dobrogea Tulcea, echipă din Liga a III-a, unde preşedinte este Cristian Munteanu, cel care a fost manager sportiv la Oţelul până în urmă cu aproape două luni, iar antrenor principal este Tibor Selymes, fost şi el la Oţelul în prima parte a sezonului trecut.

Primul care a trecut Dunărea cu bacul a fost preparatorul fizic Ionel Tămăşanu, acesta ajungând încă de marţi în stafful tehnic al echipei tulcene. De asemenea, antrenorul Daniel Florea este dorit acolo ca secund al lui Selymes. "I-am făcut o ofertă deocamdată doar verbal, aşteptăm să-şi rezilieze contractul cu Oţelul", a confirmat Cristian Munteanu.

Totodată, acesta a confirmat că-şi doreşte la Delta Tulcea şi o parte dintre jucători. "Suntem la nivel de discuţii cu cinci dintre jucătorii Oţelului, aşteptăm şi în cazul lor decizia Adunării Creditorilor. În principiu, eu aş vrea să-i luăm doar sub formă de împrumut până în vară. Să rămână jucătorii Oţelului, poate se întâmplă vreun miracol şi se redresează situaţia clubului", a precizat Munteanu.

Jucătorii cu care tulcenii au purtat discuţii preliminare sunt portarul Grecu (împrumutat de la CSMS Iaşi, club care şi-a dat acordul pentru trecerea la Delta), fundaşii Cojoc şi Asanache, mijlocaşii Dajbog şi Stoian, plus atacantul Chipirliu.

În Liga a III-a, Seria  a 2-a, FC Delta Dobrogea Tulcea este pe locul secund, cu două puncte în urma liderului, Juventus Bucureşti, şi are ca obiectiv promovarea în eşalonul secund.

Un alt club din Liga a III-a s-a arătat interesat de jucători de la Oţelul, Metalosport, astfel că unii dintre fotbalişti ar putea rămâne în Galaţi.

CITEŞTE ŞI: RETROGRADAREA este varianta optimistă în cazul OŢELULUI. În Liga a II-a ar mai putea juca doar cu juniorii

Citit 3526 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Ianuarie 2016 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.