BASCHET/ Phoenix joacă acasă cu liderul Ligii Naţionale
Foto: Foto Sonia Baciu

BASCHET/ Phoenix joacă acasă cu liderul Ligii Naţionale
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa feminină de baschet Phoenix va juca, astăzi (ora 18,30), la Sala Sporturilor „Dunărea”, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a 21-a , penultima din Liga Naţională (LNBF). În tur, Phoenix a pierdut cu scorul 58-86.

Phoenix abordează meciul de pe locul şapte, cu 27 de puncte (9 victorii şi 9 înfrângeri), în timp ce Sepsi se află pe prima poziţie, cu 34 de puncte (16 victorii şi 2 înfrângeri).

Antrenorul Eugenio Rodrigues spune că meciul de astăzi este cel mai greu din acest retur. „Sepsi este favorită şi are cel mai puternic lot din campionat. Cu un nou transfer (n.r. – Ancuţa Stoenescu, venită de la ICIM Arad), trebuie să recunoaştem superioritatea lotului oaspeţilor dar ne-am pregătit pentru acest meci şi credem că putem face un joc bun”, a declarat Rodrigues.

În lotul gălăţean, ieri, încă era incertă situaţia americancei Cassie Rochel, accidentată la umăr la un antrenament de săptămâna trecută. „Vom vedea dacă la ora meciului aceasta va fi aptă să joace”, a menţionat tehnicianul gălăţean.

Altfel, deşi meciurile din Final Four-ul „Cupei României” la feminin erau programate iniţial pentru 5-6 februarie, la Braşov, acestea au fost decalate cu o zi, pentru 6-7 februarie, având în vedere că tot la Braşov se va desfăşura (8 februarie) şi evenimentul anului la baschet feminin – All Star Game 2016. Toate meciurile vor fi transmise de DigiSport.

Phoenix va avea ca adversară învingătoarea „dublei” dintre CSU Olimpia Braşov şi ICIM Arad. De menţionat că jocul retur dintre ICIM şi CSU se va juca pe 28 ianuarie, la Braşov. În tur, Aradul s-a impus cu scorul 70-53, dar între timp a rămas fără toate jucătoarele de valoare.

Citit 1063 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.