FCM Dunărea Galaţi a urcat la munte!

FCM Dunărea Galaţi a urcat la munte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa pregătită de Stelian Bordeianu se va pregăti, timp de 12 zile, la Hărman *

Fotbaliştii de la FCM Dunărea - locul 6 în ediţia trecută - şi-au reluat de o săptămână pregătirile în vederea unui nou sezon. În această săptămână, pe lângă antrenamentele obişnuite, jucătorii au efectuat şi testele medicale obligatorii înaintea fiecărui sezon competiţional.

Sâmbătă au participat la ultima şedinţă de pregătire, iar în cursul zilei de duminică a avut loc deplasarea.

De astăzi, 6 iulie, se va intra serios în pâine, în cantonamentul de la Hărman (Braşov) - localitate unde gălăţenii vin pentru a treia oară. Ei se vor pregăti aici  până pe 17 iulie.

Antrenorul Stelian Bordeianu (foto), care va lucra alături de foştii săi colegi Alexandru Avanu şi Gh. Cucu, ne-a declarat: "Vom face câte două antrenamente pe zi. Se va pune accentul pe pregătirea fizică, dar nu vor lipsi nici şedinţele tehnico-tactice. În a doua parte a perioadei intenţionăm să susţinem două partide de verificare, de preferinţă cu echipe din eşaloanele doi şi trei".

Obiectivul stabilit de conducerea clubului este o poziţionare pe locurile 1-6. Cu un lot echilibrat, uşor mai bun decât în returul ediţiei precedente, cu concurenţă pe posturi, este posibilă o astfel de realizare".

Lotul FCM Dunărea  a suportat şi unele modificări. Sunt două noutăţi de la AS Clinceni - Jecu şi Ţiclea, un  jucător de la Piatra Neamţ - Patriche, şi un altul de la Brăila-Roşu. În plus, au revenit la matcă Bârlădeanu (împrumutat la Unirea Urziceni, cu care deţine un titlul de campion!) şi Bozean - care a lipsit un sezon, datorită unei accidentări.

Iată jucătorii cu care Bordeianu speră să  facă o figură frumoasă în sezonul 2009-2010: Mindileac, Măstăcan, Posteucă - Cristescu, Bozean, Velescu, Marin, Dima, Emil Cristian, Căldăraru - un jucător foarte tânăr, adus de la Tecuci, D. Popescu, Cristea, A. Popescu, Bârlădeanu, Cucu, Roşu, Cioinac, Bostan, Jecu, Ţiclea, Bica, Mario Silva, Patriche, Grosu şi Ionuţ Enache.

Citit 777 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.