Voleibaliştii de la Arcada au câştigat cu Dinamo
Foto: Foto Sorin Pană

Voleibaliştii de la Arcada au câştigat cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Arcada a depăşit perioada nefastă, când a înregistrat trei înfrângeri consecutive la zero. Stafful tehnic şi jucătorii, împreună cu conducerea clubului, au analizat situaţia şi astfel au reuşit să aibă o altfel de atitudine. Aşa s-a ajuns în ultimele trei partide la tot atâtea succese: 3-0 cu CSM Bucureşti, în campionat, 3-1 cu Craiova, în „Cupa României” şi sâmbătă, 3-1 cu Dinamo, în etapa a 17-a a Diviziei A1.

Meciul de sâmbătă a avut loc în Sala „Dinamo” din Capitală şi s-a încheiat cu un important succes al gălăţenilor. Deşi debutul nu a fost favorabil (bucureştenii câştigând primul set), continuarea a fost net favorabilă. Elevii antrenorilor Harabagiu şi Apostu s-au mobilizat exemplar şi s-au desprins în învingători. Pe seturi a fost 20-25, 25-15, 25-16 şi 25-23. Eforturile echipei gazdă de a egala la doi şi de a trimite meciul în tie-break au fost zădărnicite de dârzenia oaspeţilor care s-au impus la 23 în setul care le-a adus o victorie extrem de preţioasă, care le-a consolidat poziţia a patra în clasament, cu 35 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului trei, Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Arcada a aliniat „sextetul”: Despotovski, De Pra, Suson, Sysoev, Radovici şi Marquez – Cristudor (libero). A mai intrat în joc  Paşcan. A arbitrat cuplul Alin Mataizer – Laurenţiu Marcu, ambii din Ploieşti.

Pentru echipa noastră urmează o săptămână de foc: miercuri se va disputa manşa retur a sferturilor de finală ale „Cupei României”, la SCM Universitatea Craiova, pentru ca sâmbătă să fie gazda meciului cu nemţenii de la LPS VC Municipal.

Citit 1158 ori Ultima modificare Duminică, 21 Februarie 2016 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.