VOLEIBALIȘTII de la Arcada vizează semifinalele ”Cupei României”
Foto: Foto Sorin Pană

VOLEIBALIȘTII de la Arcada vizează semifinalele ”Cupei României”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Voleibaliştii Clubului Arcada se află în faţa unui nou examen. Astăzi după-amiază, de la ora 18,00, gălăţenii vor întâlni liderul campionatului, SCM Universitatea Craiova. Meciul are loc în sala din Craiova şi va fi arbitrat de bucureştenii Nicolae Stan şi Benone Vişan. În tur, Arcada s-a impus cu 3-1, astfel că, pentru accederea în semifinalele „Cupei României”, gălăţenii au la îndemână mai multe variante: victorie, înfrângere cu două seturi câştigate sau, în ultimă instanţă, înfrângere cu scorul de 3-1 şi câştigarea „setului de aur”.

Gălăţenii sunt conştienţi de dificultatea meciului şi au pregătit returul cu cea mai mare atenţie. S-au deplasat din timp la Craiova, plecând luni de la prânz; au efectuat un antrenament ieri după-amiază şi au făcut vizionări cu jocurile echipei oltene. Echipa noastră a avut o evoluţie ascendentă, în ultima vreme, după o perioadă mai puţin fastă. Ultimele trei partide au fost încheiate cu victorii: 3-0 cu CSM Bucureşti, 3-1 cu Dinamo (în deplasare) - ambele în Divizia A1, dar şi 3-1, pe teren propriu, cu Craiova, în Cupă.

Pentru că duelul din această seară este unul craioveano-gălăţean, am considerat oportun să le oferim cititorilor noştri părerea unui... craiovean. Interlocutorul nostru este Mihai Dumitrache, fost jucător al oltenilor, care din sezonul 2014-2015 evoluează sub culorile clubului gălăţean. Iată părerea domniei-sale: "Este adevărat, am trăit clipe deosebit de frumoase alături de jucătorii fostei mele echipe, dar sunt jucător profesionist şi acum mă interesează performanţele Galaţiului. Este un meci dificil, dar ne vom bate cu toate puterile pentru orice minge şi orice punct, pentru a ne califica mai departe. Cred că vom juca în faţa unui public numeros, dar acest lucru nu poate decât să ne stimuleze", ne-a declarat Dumitrache.

Stafful tehnic, Neculai Harabagiu - Marian Apostu, a deplasat întregul lot, mai puţin Martin (accidentat). Iată acest lot: Despotovski - căpitanul echipei, Paşcan, Cristudor, Dumitrache, Cerşemba, Zahar, Radovici, De Pra, Suson, Ivan Marquez, Sysoev şi Alexandru Muscină.

Citit 1027 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2016 21:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.