Arcada a obținut revanșa în fața Caransebeșului

Arcada a obținut revanșa în fața Caransebeșului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Arcada Galați și-a consolidat locul în clasamentul Diviziei A1, după ce a câștigat, scor 3-0 (25-16, 25-18, 25-23), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, cu formația Volei Club Caransebeș, în cadrul etapei a 19-a. În tur, Arcada a pierdut, cu scorul 3-1.

A fost o partidă dominată de gălățeni încă de la început, cu puncte spectaculoase. Doar în ultimul set, adversarii au prins curaj, dar nu de ajuns pentru a-și adjudeca setul. 

Antrenorul gălăţenilor, Nicuşor Harabagiu, spune că de acum atenţia echipei sale este îndreptată spre jocurile din play-off. "Am jucat exact aşa cum ne-am propus, iar rezultatele s-au văzut. Într-adevăr, ultimul set a fost cu ceva emoţii, dar ne-am mobilizat pe final şi am terminat meciul în trei seturi. Suntem calificaţi în play-off, obiectivul nostru este mai măreţ, aşa că trebuie ne gândim la următoarele partide şi să fim pregătiţi pentru ce este mai greu. Indiferent pe ce loc terminăm, cu cele două posibile oponente (n.r. Craiova şi Zalău) vor fi meciuri foarte grele. Din punctul de vederea al jocurilor pe care le mai avem de disputat este o perioadă mai uşoară, dar noi începem să ne pregătim pentru play-off”, a spus Harabagiu. 

Arcada se află pe poziția a patra, cu 41 de puncte, la trei puncte de ocupanta locului al treilea, Știința Explorări Baia Mare. Echipa gălățeană va avea o perioadă mai lejeră, înaintea play-off-ului. Meciul următor, cu Tomis este câştigat la "masa verde". în urma retragerii echipei constănţene din campionat. În ultimele două etape adversarele sunt echipe din jumătatea inferioară a clasamentului, ”U” Cluj (locul 11), sâmbătă, respectiv Unirea Dej (locul 7), pe 19  martie, ambele în deplasare.  

Citit 1003 ori Ultima modificare Duminică, 06 Martie 2016 12:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.