Handbaliştii de la CSU Danubius au obţinut primul punct în Liga Naţională. Din nou scandal monstru din cauza arbitrajului
Foto: Foto arhiva

Handbaliştii de la CSU Danubius au obţinut primul punct în Liga Naţională. Din nou scandal monstru din cauza arbitrajului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de handbal masculin CSU Danubius Galaţi a terminat la egalitate, scor 25-25 (13-13), partida disputată duminică pe teren propriu cu Minaur B. Mare, din etapa a 23-a a Ligii Naţionale. Din nou au fost probleme cu arbitrajul, gălăţenii acuzând vehement că le-a fost anulat pe nedrept un gol marcat cu opt secunde înainte de final, care le-ar fi putut aduce victoria.

La scorul de 25-25 în ultimul minut, cei de la CSU Danubius s-au aflat în atac cu patru jucători, având doi eliminaţi, iar adversarul era în formulă completă. Chiar şi aşa, Udriştoiu a reuşit să marcheze, însă arbitrii bucureşteni Barbu şi Manafu nu au validat golul. „Unul din ei a arătat că ar fi făcut paşi, celălalt călcarea semicercului. Aceleaşi probleme cu arbitrajul ca în meciurile cu Dunărea Călăraşi, Reşiţa, Turda sau Focşaniul. Chiar şi aşa, îmi felicit băieţii, au jucat excelent în faţa unui adversar care a avut totuşi şapte jucători ce au luat campionatul sezonul trecut cu Minaur”, a declarat antrenorul Florin Andronic. Acestuia i s-a făcut rău în finalul partidei, având nevoie de ajutorul medicului pentru a depăşi hipertensiunea provocată de arbitraj.

După golul anulat, pentru proteste au fost eliminaţi alţi doi jucători gălăţeni, astfel că în ultimele trei secunde CSU Danubius s-a apărat cu doar doi jucători pe semicerc  faţă de cei şapte (portarul înlocuit cu jucător de câmp) ai adversarei, reuşind să nu primească gol. „Este inadmisibil un astfel de arbitraj, cu atât mai mult în Liga Naţională. Viciere clară de rezultat. Nici nu mai ştiu a câta oară păţim asta”, a răbufnit şi antrenorul secund Miron Stanciu.

Citit 2718 ori Ultima modificare Duminică, 06 Martie 2016 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.