Cupa ”Beija Flor”, la sala Siderurgistul
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

Cupa ”Beija Flor”, la sala Siderurgistul
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Clubul gălăţean Beija Flor, în colaborare cu federaţia de specialitate, organizează Concursul Naţional de dans sportiv dotat cu trofeul ce-i poartă numele, ajuns la a zecea ediţie. Evenimentul va avea loc la Sala „Siderurgistul”, iar în competiţie şi-au anunţat prezenţa aproximativ 400 de perechi, din România şi Republica Moldova.

Sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 9,00, va avea loc concursul rezervat sportivilor legitimaţi, iar punctul culminant al zilei va fi în jurul orei 19,30, când cele mai bune perechi îşi vor etala eleganţa şi talentul în gala finală.

Duminică, 13 martie, cu începere de la ora 10,00, se va desfăşura concursul debutanţilor. În a doua parte a zilei de duminică va avea loc o competiţie pentru grupuri şi balet, unde sunt aşteptaţi peste 500 de copii. 

Iulian Tenie, preşedintele Clubului Beija Flor, are aşteptări mari de la acest eveniment. “Vrem să fie un concurs reuşit, atât la capitolul sportiv, cât şi la cel organizatoric. Ne dorim transparenţă, astfel că avem o brigadă de arbitri foarte puternică, din care fac parte şi cei doi vicepreşedinţi ai federaţiei, Costinel Mihaiu şi Cristian Pârnescu”, a declarat Tenie.

Cu această ocazie, publicul va avea ocazia să-i vadă în ringul de dans pe sportivii de la cluburile gălăţene Beija Flor, Fantezia şi Acanta.

Intrarea spectatorilor se face pe bază de bilet, al cărui preţ este de 15 lei de persoană.

Citit 2231 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Martie 2016 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.