Phoenix joacă meciul doi din play-off cu "U" Cluj

Phoenix joacă meciul doi din play-off cu "U" Cluj
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa feminină de baschet Phoenix joacă, marți, 15 martie, de la ora 19,00, la Sala Sporturilor, cu formaţia Universitatea Cluj, în cel de-al doilea meci din play-off-ul Ligii Naţionale, locurile 5-8.

Primul meci, disputat la Cluj, a fost câştigat de gălăţence, scor 85-76, astfel că Phoenix mai are nevoie de o victorie pentru a juca în faza următoare pentru locurile 5-6.

Antrenorul Eugenio Rodrigues spune că echipa sa trebuie să fie concentrată pentru a fi victorioasă şi pe propriul teren. „Primul meci cu Clujul a fost unul foarte strâns, în care fiecare putea câştiga. Adversara este o echipă bună, cu jucătoare talentate. Pentru astăzi trebuie să fim foarte atenţi şi puternici, atât fizic cât şi mental. Conducem cu 1-0, dar asta nu va însemna nimic dacă nu dăm totul pe teren. Sperăm ca fanii să îşi aducă şi ei contribuţia la această victorie”, a declarat Rodrigues.   

Se joacă pe sistemul „cel mai bun din trei meciuri”. Dacă Phoenix pierde, se va disputa meciul trei, la Cluj. În sezonul regulat, Phoenix a terminat pe locul 7, în timp ce U Cluj s-a clasat pe locul 6.

Dacă Phoenix câştigă şi al doilea meci, va juca împotriva învingătoarei din partidele dintre CSBT Alexandria şi ICIM Arad. Prima manşă a fost câştigată de echipa din Alexandria (80-25).

Citit 1126 ori Ultima modificare Luni, 14 Martie 2016 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.