Oţelul joacă primul meci "acasă" în noua formulă
Foto: Foto Sorin Pană

Oţelul joacă primul meci "acasă" în noua formulă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Juniorii gălăţeni, căliţi deja pe gazonul de pe "Dunărea", vor juca sâmbătă pe Stadionul "Oţelul"

Juniorii Oţelului vor juca, sâmbătă, de la ora 11,00, pe teren propriu cu formaţia Farul Constanţa, în cadrul etapei a 23-a din eşalonul secund.

Revenirea pe stadionul care poartă numele echipei este îmbucurătoare pentru antrenorul Stelian Bordieanu, în special în privinţa suprafeţei de joc, dar şi aceea a ideii de continuitate a fenomenului Oţelul. “Ne bucurăm că echipa revine acasă. Vrem să oferim spectacol, iar copiii să aibă susţinerea necesară din partea publicului. Meciul de sâmbătă va fi unul foarte greu, ne confruntăm cu o echipă care are ca obiectiv promovarea în prima ligă şi care are jucători foarte experimentaţi”, a spus tehnicianul.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, din acesta vor lipsi Codreanu, Maftei şi Istrate. Este posibil să absenteze şi Sefer. “Antonio (n.r. Sefer) abia a revenit de la “naţionala” Under 16. Pentru el, meciul de sâmbătă ar fi al patrulea într-o singură săptămână. Vom vedea, la ora partidei, dacă este apt de încă un joc“, a declarat Bordieanu.

“Adulţii nu trebuie să spulbere visurile unor copii”

Conducerea clubului face apel la toţi suporterii echipei pentru susţinerea tinerilor jucători care fac tot ceea ce ţine de ei pentru menţinerea Oţelului în competiţie până la finalul sezonului regulat. “Prezenţa sau lipsa suporterilor de pe stadion va fi o demonstraţie a dorinţei dumneavoastră de supravieţuire a echipei Oţelul. Au fost numeroase greşeli făcute în timp de cei care au administrat clubul din 2006 până azi, greşeli care au redus şansele de supravieţuire, dar acum, în ceasul al doisprezecelea, vă rog să ţineţi cont că orice greşeli ar face adulţii nu trebuie să spulbere visurile unor copii. Copiii noştri lupta cu abnegaţie pentru a demonstra că au muncit din greu pentru a ajunge fotbalişti adevăraţi. Vă rog să-i susţineţi. Salvarea echipei Oţelul este în mâinile dumneavoastră, adevaraţii suporteri gălăţeni. Problemele financiare ale FC Oţelul SA nu sunt unice în fotbalul românesc, dar, spre deosebire de alte cluburi, Oţelul a reuşit să ajungă în ultimele etape numai datorită inimoşilor copii care luptă pentru a vă demonstra că şcoala de fotbal Otelul este adevărata pepinieră a fotbalului românesc. Vă mulţumim că încă iubiţi Oţelul - campioana României!”, se arată în solicitatea semnată de Mihail Bojincă, administratorul judiciar al FC Oţelul.

În clasament, Oţelul se află pe penultimul loc, cu 12 puncte, la doar un punct de FC Ceahlăul, ultima clasată, şi mai are de disputat două meciuri din sezonul regulat, în deplasare cu Ceahlăul (miercuri, 23 martie), respectiv, cu Rapid, acasă (sâmbăta viitoare). În ultima etapă, Oţelul stă.

Intrarea la meci este liberă.

Citit 1894 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2016 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.