Handbaliştii de la CSU au capitulat

Handbaliştii de la CSU au capitulat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Handbaliştii de la CSU Danubius au fost învinşi şi în ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon. Gălăţenii au pierdut, scor 29-44 (14-24), în faţa celor de la HC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Liga Naţională.

Primele minute ale partidei au fost foarte echilibrate, gălăţenii reuşind să ţină ritmul impus de adversari. Au urmat seriile de câte trei şi patru goluri consecutive ale vasluienilor, care au tăiat din forţa începutului de meci, astfel că intrarea la pauză s-a făcut cu un avans considerabil pentru oaspeţi, 24-14, diferenţă care a fost greu de recuperat, oaspeţii marcând chiar şi când erau în dublă inferioritate numerică.  

Antrenorul Florin Andronic spune că rotaţia mai scurtă a băncii a fost cea care a făcut diferenţa în partida de sâmbătă, acesta arătându-se resemnat de situaţia din actualul campionat, dar optimist pentru sezonul următor. “Jucătorii de pe bancă îi ajută, acest lucru a făcut diferenţa, iar astăzi (n.r. sâmbătă) am întâlnit o echipă mult mai motivată decât a noastră. Noi, având o rotaţie mai scurtă, încercăm doar să ne luptăm, dar se pare că acum pe final am capitulat. În acest moment obiectivul nostru este să creştem tineri, iar în anul următor, cu doi-trei jucători cu experienţă, dacă se va putea să încercăm să revenim în Liga Naţională”, a declarat Andronic. 

Pentru gălăţeni au marcat: Niţu 8 goluri, Dospinescu 7, Udriştoiu 6, Grigore 5, Mârşiu 2 şi Burlacu, un gol.

Lotul folosit de Miron Stanciu şi Florin Andronic a fost următorul: Fuică, Drenceanu – Frangulea, Prună, Cristescu, Burlacu, Susanu, Poteră, Ghenghea, Şahîn, Niţu, Grigore, Udriştoiu, Şt. Ionel, Dospinescu (foto) şi Mârşiu.

 

Următorul meci al CSU, ultimul din sezonul regulat, se va disputa pe 25 martie, în deplasare, cu Potaissa Turda. 

Citit 1059 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.