Diseară, la Patinoarul din Galaţi este episodul şase al finalei la hochei! Să fie ultimul!

Diseară, la Patinoarul din Galaţi este episodul şase al finalei la hochei! Să fie ultimul!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
  • Hocheiştii de la Dunărea au o nouă ocazie de a pune mâna pe trofeul de campioană, în faţa publicului gălăţean

Încă o seară în care toate drumurile gălăţenilor ar trebui să ducă la patinoar, cu un singur ţel, cel de a le parcurge în acest sens unic pentru ultima oară în acest sezon. Echipa de hochei CSM Dunărea Galaţi mai are nevoie de o singură victorie pentru a obţine, la fel ca anul trecut, trofeul de campioană, performanţă pe care o poate realiza în această seară, pe teren propriu, în meciul şase al finalei Ligii Naţionale cu HSC Miercurea Ciuc, care va începe la ora 18.30.

Dunărea conduce la general cu 3-2 şi poate primii medaliile şi cupa de campioană în faţa propriilor suporteri, dacă va învinge diseară.

Trofeul din imagine a mai fost în Galaţi şi sâmbata trecută, înaintea meciului patru, când Dunărea conducea cu 3-0 la general, însă echipa gălăţeană a ratat victoria în ultimele 10 minute, iar cupa a rămas în ambalajul cu care a fost transportată, fără să mai fie expusă. La fel a fost şi marţi, în meciul cinci disputat la Miercurea Ciuc, când Dunărea a fost iar foarte aproape de victoria finală, a condus până cu şase minute înainte de terminarea partidei, dar formaţia harghiteană, din nou, a avut puterea să revină şi să supravieţuiască în această finală.

În această seară, este a treia şansă pentru Dunărea de a închide finala, iar hocheiştii echipei gălăţene spun că vor da tot ce pot şi au încredere că vor profita de ea, ajutaţi şi de public.

Diseară, gălăţenii sunt aşteptaţi să-şi sprijine din tribune echipa, cel puţin la fel ca în precedentul joc din Patinoarul “Dunărea”, când au fost peste 3.500 de spectatori, şi astfel să contribuie la despaschetarea şi decernarea trofeului. Cei care formează nucleul galeriei gălăţene îi roagă pe ceilalţi spectatori să folosească goarnele şi vuvuzelele doar în timpul atacurilor echipei vizitatoare. Intrarea publicului este gratuită.

Finala se joacă după sistemul “patru victorii din şapte partide”. În primele două meciuri, Dunărea a câştigat în deplasare cu 4-1 şi 6-5, la fel cum a făcut apoi şi în primul meci de la Galaţi, scor 4-1. În al doilea joc disputat în patinoarul Dunărea s-a impus echipa ciucană, scor 4-2, apoi finala s-a mutat din nou la Miercurea Ciuc, unde de data aceasta s-au impus gazdele cu 5-4.

Citit 2681 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2016 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.