Cel mai important meci al sezonului pentru echipa gălățeană de VOLEI masculin Arcada
Foto: Foto Sorin Pană

Cel mai important meci al sezonului pentru echipa gălățeană de VOLEI masculin Arcada
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipele Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi au ajuns în ultima fază a semifinalei Diviziei A1 de volei masculin. După patru jocuri, cele două grupări - care la finele sezonului regulat s-au clasat pe locurile 2 şi 3 - se află la egalitate, scor general 2–2, astfel că s-a ajuns ca miercuri, 13 aprilie, la Zalău, să se joace meciul decisiv, care va stabili echipa calificată în finală, unde îşi va disputa cu SCMU Craiova obţinerea titlului de campioană.

Cele două grupări au susţinut în acest sezon nu mai puţin de şapte partide directe: două în sezonul regulat, ambele câştigate cu 3-2 de Arcada, una în semifinala Cupei României (3-1 pentru Zalău) şi precedentele patru din play-off. Disputa de astăzi va începe la ora 18,00, urmând să fie televizată în direct de Digi Sport 3.

Echipele aflate în această dispută se prezintă cu stări de spirit diferite la ora jocului. Dacă Zalăul este în formă, cucerind, duminică, „Cupa României”, jucătorii gălăţeni încearcă să-şi strângă rândurile şi să obţină calificarea în finală chiar dacă au trei indisponibilităţi în lot: Martin şi Radovici, accidentaţi de mai multă vreme, şi Sysoev, accidentat sâmbătă, în partida de Cupă.

Antrenorul Nicolae Harabagiu se aşteaptă la o partidă la fel de echilibrată ca toate celelalte şapte confruntări directe din acest sezon. „Cele două formaţii sunt de forţe sensibil egale, aşa că, chiar în condiţiile de faţă, rezultatul este greu de anticipat. Ne vom disputa cu ardoare şansele şi cine este mai bun să câştige şi să poată lupta, pe mai departe, pentru titlul de campioană”, ne-a declarat tehnicianul echipei gălăţene.

Lotul Arcadei se află de luni seara la Zalău. Ieri, gălăţenii au efectuat un antrenament şi au susţinut ultimele preparative în vederea acestui important şi dificil examen. La Zalău au ajuns: Despotovski - căpitanul echiepi, Caio de Pra (foto, în atac), Suson, Marquez, Paşcan, Cerşemba (acesta ar putea fi „sextetul” de start), Cristudor (libero), Dumitrache, Zahar, Muscină şi Pârvu.

Partida va fi arbitrată de Tudor Szabo-Alexi (Oradea) şi Tudor Pop (Cluj).

Citit 1544 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.