UPDATE: Avântul Valea Mărului a promovat în Liga a III-a

UPDATE: Avântul Valea Mărului a promovat în Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE: Echipa de fotbal Avântul Valea Mărului a câștigat, scor 3-1, în fața campioanei vasluiene Pajura Huși și a promovat în Liga a III-a. Golurile gălățenilor au fost marcate de Vlad Antofe (7), Ionuţ Cristian (20), Cristian Frunză (60 - pen.), iar pentru oaspeți a redus din diferență președintele / jucător Mădălin Căciulă (71 - pen.)


 

 

Avântul Valea Mărului porneşte mare favorită în meciul retur al barajului, cu Pajura Huşi, de pe teren propriu

Campioana Ligii a IV-a gălăţene de fotbal se află la doar 90 de minute de eşalonul al treilea. Având la activ o victorie foarte clară, cu 4-1 în deplasare, în prima manşă a barajului de promovare cu Pajura Huşi, Avântul Valea Mărului este ca şi intrată în Liga a III-a. Trebuie doar să-şi concretizeze opţiunea fermă luată la Huşi, în returul de astăzi, care va avea loc pe stadionul comunal din Valea Mărului, de la ora 17,30.

Chiar dacă sunt beneficiarii unei victorii liniştitoare, jucătorii campioanei gălăţene nu s-au culcat pe o ureche, au continuat antrenamentele cu frecvenţa obişnuită şi tratează cu toată seriozitatea întâlnirea de astăzi.

Cei doi antrenori, Ovidiu Lupu şi Cătălin Curteanu, au creionat şi un „unsprezece” probabil, care arată astfel: Coviţ – Toma, Nastea, Lupu, Bălan (Ivanov) – Anastasie, Cristi Frunză (Onea), Căldăraru (Antofe), Ciochină (Dorofte) – I. Cristian, Dodan. După câte se poate vedea, în teren se vor afla golgeterii echipei din sezonul recent încheiat - Ionuţ Cristian şi Dodan, câte 20 de goluri - dar nu va putea juca Vasile Popa, accidentat în partida tur. „Nu ne considerăm deja promovaţi, chiar dacă avem o victorie clară. În fotbal s-au văzut multe răstunrări de situaţie de-a lungul vremii, de aceea vom aborda jocul ca şi cum am porni de la 0-0. Vrem să încheiem actuala campanie, campionat-promovare, cu un succes, pentru a-i mulţumi pe locuitorii din Valea Mărului, care s-au aflat permanent alături de noi în acest sezon”, ne-a declarat antrenorul – jucător  Ovidiu Lupu.

Pajura Huşi este hotărâtă să-şi vândă scump pielea. Deşi nu mai cred că pot „întoarce” rezultatul din tur, îşi doresc să încheie cu o evoluţie onorabilă prezenţa la aceste două meciuri de baraj, în pofida unor animozităţi între antrenorul echipei şi preşedintele-jucător al clubului, Mădălin Căciulă. „Calificarea am pierdut-o în tur, la Huşi. După ce am avut 1-0 la pauză, ne-am lăsat prea uşor surprinşi şi în repriza a doua am primit patru goluri. Venim la Valea Mărului să facem un joc bun, pentru a părăsi această dublă cu fruntea sus. Fără discuţie, în momentul de faţă nu se poate pune problema echipei calificate, adversarii noştri pornind net favoriţi, mai ales că acum au şi avantajul de a juca acasă”, ne-a declarat Mădălin Căciulă.

Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Eduard Ioniţă (Constanţa) – central, Silviu Brânduşa (Călăraşi) şi Marian Carson (Constanţa) – asistenţi.

Citit 5444 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iunie 2016 06:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.