Mihai Ciobanu, noul ANTRENOR al FC Metalosport

Mihai Ciobanu, noul ANTRENOR al FC Metalosport
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După anunţul demisiei lui Dorin Butunoiu din funcţia de preşedinte al FC Metalosport, cei din cadrul clubului care s-au reunit luni şi au stabilit noul staff tehnic, cu care să abordeze sezonul următor, pentru a-şi atinge obiectivele propuse, respectiv promovarea în Liga a II-a de fotbal.

Antrenorii Viorel Tănase şi Tudorel Pelin şi-au luat rămas bun de la jucători, urându-le, totodată, mult succes în campionatul viitor. Noul antrenor al echipei gălăţene este Mihai Ciobanu, împreună cu stafful său.

Pentru Mihai Ciobanu, prezenţa în stafful tehnic al FC Metalosport nu este o noutate, acesta a mai fost la conducerea echipei în perioada 2014, în primul an de la promovare în Liga a III-a. Mihai Ciobanu şi-a început cariera de antrenor principal la sfârşitul anilor ’90, când a trecut cu lotul de tineret-rezerve de la Oţelul la FCM Dunărea, doi dintre jucătorii din acea generaţie, Ghionea şi Apostol, ajungând ulterior la echipa naţională. A trecut la CF Brăila unde a mai lansat un fotbalist care a ajuns la „naţională”, Bănel Nicoliţă. A promovat pe FCM Dunărea în liga secundă în 2004, sezonul respectiv fiind ultimul la cârma unei echipe gălăţene. A mai antrenat pe FC Botoşani, Gloria Buzău (2010-2012) şi Delta Tulcea (2013).

În locul lui Dorin Butunoiu, în funcţia de preşedinte a fost propus Marius Cosoreanu, fost jucător la FCM Dunărea şi Gloria Buzău. În ultima vreme, Cosoreanu a fost managerul Şcolii de Fotbal Junior, dar şi observator federal la Liga a II-a.

Altfel, luni dimineaţă, Mihai Ciobanu a susţinut şi primul antrenament, la care au fost prezenţi şi doi foşti jucători gălăţeni, Ciprian Milea (ultima dată la CSMS Iaşi şi Farul Constanţa), respectiv Ionuţ Puţanu. Ultimul este un produs sută la sută a FC Oţelul, şi a mai jucat la Viitorul şi FC Braşov. În dorinţa menţinerii formei sportive Ionuţ a solicitat sprijin pentru a se pregăti cu “metalurgiştii”, în aşteptarea unei oferte “de afară”. În ultimă instanţă ar putea rămâne la Metalosport.

Citit 6067 ori Ultima modificare Luni, 01 August 2016 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.