Phoenix, meci cu BCM U Piteşti

Phoenix, meci cu BCM U Piteşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca duminică, de la ora 20,00, în deplasare, cu BCMU Piteşti, în meciul contând pentru prima etapă din Liga Naţională. Partida va fi transmisă de postul DigiSport.

Antrenorul Florin Nini este optimist în ceea ce priveşte noul sezon, chiar dacă au fost efectuate multe schimbări în cadrul echipei, iar timpul de acomodare a fost redus.

“Vrem să avem cel puţin aceleaşi rezultate ca anul trecut (n.r. - locul şapte). Ne va fi ceva mai greu pentru că faţă de sezonul trecut acum avem opt jucători noi, iar timpul de integrare nu a fost cel dorit de noi, nici perioada pregătitoare nu am făcut-o la parametri pe care ni i-am dorit, dar cred că jucătorii, în special cei tineri, de perspectivă, vor să demonstreze că merită să joace în Liga Naţională şi cu siguranţă vom da o replică destul de bună în meciul de duminică. Este un meci de debut, un meci cu emoţii, împotriva unei echipe care are atu-ul continuităţii, având opt jucători din vechea gardă, şi este o echipă care este mai bine bugetată decât noi. Mergem la Piteşti ca să dăm totul, mergem să debutăm cu bine şi sperăm într-o evoluţie curajoasă a sportivilor de la Phoenix”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Lotul cu care Nini va evolua în actualul sezon este format din următorii jucători: Milos Pesic (căpitan), Milos Bojovic, Travis Daniels, Cătălin Vlaicu, Milan Milovanovic, Jamel Water, Szabolcs Forreiter, Andrei Petică, Robert Bolobiţă, Iosif Pârlog, Ovidiu Stochici, Cristian Badea şi Andrei Vizitiu.

Citit 1041 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Septembrie 2016 09:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.